Outfit of the day – streepjes

Vandaag vond ik het tijd om mijn streepjesshirt weer eens uit de kast te trekken. Ik vind streepjes nog steeds heel leuk en spotte laatst bij Zara ook al een leuke top met streepjes. Die hangt nog steeds in mijn hoofd… Voor nu droeg ik deze losvallende trui en ik combineerde hem lekker comfortabel. Ik heb gister een drukke dag gehad dus ik werk vandaag de hele dag aan mijn blog. Om de boel een beetje op te fleuren, droeg ik een legergroen jasje van Zara die ik eigenlijk een beetje vergeten was. Maar het is een ideaal ding om te dragen als dunne jas!

Trui – H&M

Jeans – Pull & Bear

Jasje – Zara

Gympen – All Stars Converse

Sieraden – Fashionology (ketting), Buddha to Buddha & Michael Kors

Wat vinden jullie van mijn outfit of the day?

14 Reacties

 1. Tedje 20 juni 2014 / 15:45

  Oke misschien moet ik even langs de Pull & Bear voor zo’n fijne spijkerbroek :) Leuke outfit Lizzy!

 2. Amy 20 juni 2014 / 15:51

  Wat leuk dat vlechtje zo! Mooi shirt heb je ook aan (:

 3. Eva 20 juni 2014 / 16:50

  Leuke outfit! Het shirtje is echt heel leuk! ;-)

  Liefs!

 4. Tessa 20 juni 2014 / 17:51

  Ik vind streepjes zo leuk! en wat een mooi jasje!
  Liefs, Tessa

 5. Tineke 20 juni 2014 / 18:58

  Wat een leuke outfit, je jasje is super leuk!
  Liefs

 6. Fleur 20 juni 2014 / 20:56

  Wat een ontzettend leuk jasje zeg! Vooral met de soort van aztec print op de schouders :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *