Tip: opbergdoos van Blokker

opbergbox2

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn moeder een Nespresso machine gekregen. Ik ben er super blij mee, nu kan ik iedere dag beginnen met een lekkere cappuccino. Van mijn tante kreeg ik namelijk een melkopschuimer. Werkt fantastisch, dus nu heb ik altijd een verwenmomentje thuis! Maar wat doe je met Nespresso en al die cups? Daar moest ik even wat op verzinnen…

opberbox blokker1

Van Nespresso zelf heb je verschillende houders, maar die zijn allemaal best duur. En eerlijk gezegd had ik ook niet zo’n zin om zo’n houder in mijn studentenkamer te hebben staan. Is toch best wel aanwezig. Daarom moest ik wat anders bedenken. Bij Blokker liep ik tegen deze houten opbergbox aan. Super simpel, maar ik vond het gelijk een goed idee!

opbergbox3

De box is voorzien van een marmeren printje wat je nu heel veel ziet. Er passen best veel cups in en de overige heb ik gewoon bewaard in een kastje. Het mooie is dat deze doos ook maar 5 euro kostte! Het is niet alleen handig, maar het ziet er ook nog eens leuk uit. Wellicht een tip als je nog op zoek bent naar een leuke opbergdoos!

5 Reacties

  1. Kelly 6 maart 2016 / 08:10

    Wat een handige opbergdoos en ik vind hem ook nog eens heel erg leuk om te zien!

  2. Lys 6 maart 2016 / 16:09

    Ziet er leuk uit! Morgen maar eens naar Blokker dus… :)

  3. LA DOLCE EVITA 7 maart 2016 / 10:43

    Ik ben helemaal into the hexagon vorm. Gecombineerd met marmer vind ik het helemaal te gek! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *