Glossybox

Na het succes in landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Korea en Brazilië komt de populaire Glossybox ook naar Nederland! Glossybox is een vernieuwend concept waarop je je kunt abonneren. Iedere maand ontvang je dan een doos met vijf cosmetica miniaturen. Klinkt goed, niet waar?

Glossybox laat je dus kennismaken met nieuwe producten. Zo kun je eerst iets uitproberen voordat je het koopt. Op de site kun je een persoonlijk beautyprofiel aanmaken en op basis daarvan worden de producten zoveel mogelijk aan de wensen van de abonnee aangepast. Want dat is het eigenlijk: een abonnement. Maar dan krijg je iedere maand vijf cosmetica miniaturen! Het fijne is dat je alleen nergens aan vast zit. Ja, je zit vast aan het abonnement, maar niet verplicht voor een bepaalde tijd. Je kunt het Glossybox abonnement dus iedere maand opzeggen.

Inhoud Glossybox (bron)

Wat er precies in de Glossybox zit, is een verrassing. Daardoor is het iedere maand een feestje om de doos open te maken! Wat wél zeker is, is dat Glossybox ook samenwerkt met gerenommeerde merken uit het luxe-segement. Je krijgt dus waar voor je geld. Dat belooft wat!

Nog een inhoud Glossybox (bron)

Het Glossybox abonnement kost 10 euro per maand + €2,50 aan verzendkosten. Je kunt je op de website van Glossybox inschrijven voor de eerste oplage, want deze verschijnt al in november! Ook voor meer informatie kun je Glossybox.nl terecht.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *