My life as Liz #188

Zo, ik heb de eerste week van mijn tentamens overleefd. Maandag had ik mijn eerste tentamen en deze ging niet zo goed. Ik hoop dat ik hem gehaald heb, maar ik vrees ervoor. We zullen het gaan zien! De rest van de week bestond uit studeren, werken (ik schrijf sinds kort voor een mannenwebsite), ik ging lekker naar de sportschool en ik ging naar Amsterdam voor mijn blog. Mijn weekend was echt super saai. Vrijdag ging ik dan wel lekker uit eten, maar zaterdag en zondag heb ik eigenlijk de hele dag binnen gezeten om te leren. En wat bijgeslapen, wat blijkbaar ook wel nodig was want toen ik een avondje met mijn zusje op de bank wilde doorbrengen viel ik gewoon voor 2,5 uur in slaap. Niet echt gezellig, sorry zus!

Maandag na mijn tentamen vond ik dat ik chocolade verdiend had. Ik ging dus naar Stach om de salted caramel chocolade te kopen. Die is zo lekker! Ik kreeg er nog een kleiner stukje chocolade gratis bij vanwege de opening en ik kocht nog een heerlijk broodje met kipfilet.

In de middag ging ik aan het werk bij ‘t Koffieboontje. Soms is een andere plek zo fijn, en dit is bovendien een heerlijke plek om te werken. Niet te druk, fijne sfeer en aardig personeel.

Ik kwam er achter dat ik mijn haar nu ook in een staartje kan doen. Oké, er blijven dan wel wat losse plukken onder hangen. Maar het is wel fijn om het zo naar achter te kunnen doen als ik bijvoorbeeld moet studeren. Dan zit mijn haar niet in de weg!

Tijd om te sporten! Hier lijkt mijn haar echt nog super zwart, inmiddels is het al wat lichter.

Mijn guilty pleasure: als ik wraps over heb maak ik deze altijd warm en dan doe ik er Nutella op. Nu had ik ook nog aardbeien over… Yum!

Woensdag sprak ik gezellig met Lotte en Emilia af om te lunchen bij SLA en vervolgens naar Amsterdam te gaan voor een open dag bij Mooi PR.

Alex, Clover and Sam! Snap je ‘m? Emilia kwam er mee en ik vond het eigenlijk wel heel grappig haha.

De nieuwe collectie van Sylvie van Hunkmöller was te bewonderen bij Mooi. Ik vind het een hele mooie collectie!

We mochten zelf een kettinkje ontwerpen, super leuk! Ben benieuwd wanneer die van mij binnenkomt.

Op aanraden van een vriend: wraps met zalm! Ik had al super lang geen zalm meer gegeten en ik had er zoveel zin in! Smaakte goed.

Gym time! Schaamteloze selfies maken, hehe.

Wat een heerlijk herfst weertje was het toch de afgelopen dagen! Kon ik meteen mijn nieuwe zonnebril dragen. Hij is van Blueprint en ben er echt super blij mee!

‘s Avonds ging ik uit eten. Zoo lekker! Maar heb wel slecht gegeten deze week. Krijg ook alleen maar zin in slechte dingen van dat studeren! Heb er wel zéker van genoten.

Zondag besloot ik maar even een salade voor mezelf te maken tussen het leren door! Wat een saaie bedoeling ook. En sorry voor alle eetfoto’s haha.

Deze week heb ik nog twee tentamens: woensdag en vrijdag. Pff, wat ben ik blij als ik daar vanaf ben! Woensdag ga ik ook nog uit eten en voor de rest heb ik niet heel veel plannen. Nog even de laatste loodjes! Tot volgende week :) X

10 Reacties

 1. Simone 2 november 2015 / 08:25

  Ik vind die eetfoto’s helemaal niet erg hoor, juist leuk om te zien! Ik was er woensdag ook bij Mooi, maar heb jullie niet gezien helaas!

 2. Josie 2 november 2015 / 09:32

  Aaah die wraps met Nutella en aardbeien :o! Looking good Lizzy X

 3. Tedje 3 november 2015 / 13:21

  Heel veel succes met je laatste tentamens, Liz! <3

 4. Marleen 3 november 2015 / 22:02

  Leuke foto’s! Het event van Mooi PR vond ik ook super! Wat voor tekst heb je laten zetten op de ketting?

  • Lizzy 5 november 2015 / 21:55

   Heel simpel haha! Met: Smile! Had niet echt veel inspiratie ofzo. En jij?

 5. Nicole 4 november 2015 / 11:13

  Ik krijg altijd zo’n heel warm sfeer gevoel van je foto’s. Heel veel succes met je tentamens, you can do this!

 6. Anneleen 7 november 2015 / 20:09

  Nog veel succes met de laatste loodjes! You can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *