5 leuke cadeautips

De zomer is voorbij en voor je het weet liggen de pepernoten alweer in de winkels. Dat doet me altijd meteen denken aan Pakjesavond en Kerst, waarbij je toch wel een beetje op tijd moet zijn met het kopen van een origineel cadeau. Ik heb vandaag in samenwerking met Radbag Gadgets daarom 5 leuke cadeautips geselecteerd. Op Radbag.nl kun je de meest coole gadgets en originele cadeaus vinden en er is voor iedereen en elke portemonnee wel wat leuks!

Sushi-sokken – €8,95

Hoe grappig zijn deze sushi sokken? Perfect voor echte sushi lovers. Vooral de verpakking is zo leuk! Er zijn verschillende soorten waaronder garnalen, zalm en tonijn. Naast dat het grappige sokken zijn, zitten ze ook fijn. Toch mooi meegenomen, haha.

Heisenberg deurmat – €24,95

Iedere Breaking Bad fan zal deze deurmat wel kunnen waarderen. Naast dat ‘ie grappig is, komt hij ook goed van pas. Het is zeker een eyecatcher als iemand bij je over de drempel wil stappen.

Robot thee-ei – €8,95

Een leuk budgetcadeau voor een echte theeleut. Ideaal om je verse thee te zetten, wat de laatste tijd heel populair is. De armen kunnen blijven hangen over de randen van een mok, dus daar is over nagedacht. Ik vind het er heel leuk uit zien! Wederom een eye-catcher.

Compleat siliconen lunchbox – €9,95

Een siliconen lunchbox: als dat geen ruimtebesparende oplossing is! Hij is er ook nog eens in leuke kleurtjes, dus daar kan de gemiddelde foodie wel mee uit de voeten. Ik vind ‘m heel handig omdat hij licht is, weinig plek in beslag neemt en hij kan ook nog eens in de vaatwasser en magnetron. Handig!

Relaxset voor na het weekend – €14,95

Dit verwen setje is echt geschikt voor iemand die houdt van feestjes en zichzelf mooi maken. Het bevat een hilarische badmuts in de vorm van een cupcake en een setje met een gezichtsmasker, oogpads, voetencréme en haarmasker. Als dat geen verwennerij is, dan weet ik het ook niet meer! Kijk trouwens zeker even naar de leuke teksten die op de verpakking staan, dat maakt het voor mij toch altijd net een beetje leuker.

 Dit waren mijn cadeautips. Als jullie nog leuke cadeautips hebben voor Sinterklaas/kerst/een verjaardag, laat ze dan vooral weten bij de comments!

5 Reacties

 1. Kelly 11 oktober 2015 / 09:37

  Die lunchbox is echt leuk ! Binnenkort eens kijken in de shop :)

 2. Lys 11 oktober 2015 / 14:28

  Haha, ik vind dat robot-thee-ei geweldig! Zou ik zoveel gebruiken :) leuke tips!

 3. Suzanne 29 juli 2020 / 20:29

  Haha de Sushi sokken vind ik een prachtig idee. Dat krijgt mijn vriendin dit jaar als een cadeautje. Gezien zij ook een sushi lover is.

 4. Anne 22 augustus 2021 / 14:47

  Haha leuke cadeautjes zijn dit!! Heb je goed gevonden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *