Favourites of the week #5

Ten eerste: bedankt voor de lieve reacties op de blogpost over mijn haar & mijn roomtour. Ik vind het altijd hartstikke leuk om jullie reacties te lezen. Ten tweede: wat is de week toch snel gegaan! Voor ik het wist was het alweer vrijdag. En dat betekent… Een nieuwe favourites of the week! Ik heb weer wat verschillende favorieten op een rijtje gezet en deze keer vertel ik over mijn favoriete festival, cadeautip, serie, eten en een tas die op mijn wishlist staat.

Favoriete festival

Als jullie me goed kennen dan weten jullie wel dat ik het super leuk vind om naar festivals te gaan. Afgelopen zaterdag was ik samen met Merel voor BestFitFriends aanwezig bij een sportfestival. We hebben bootcamp gedaan, jumping fitness, hoelahoepen en yoga. Heel leuk om zo te proeven van verschillende sporten. Er staat ook een video over online, voor degene die er benieuwd naar zijn!

Favoriete cadeautip

Mijn zusje was afgelopen zaterdag jarig, maar ik kon er helaas niet bij zijn. Om haar toch te verrassen op haar verjaardag bestelde ik online brownies. Super cool, brownies per post! En zo heet het concept dan ook. Ik heb er ooit over gelezen op de blog van Cynthia en ik wilde het altijd al eens een keertje doen. Zo origineel, en de brownies schijnen zelf ook heerlijk te zijn. Helaas heb ik er niet van kunnen proeven..

Favoriete serie

Ik kijk momenteel echt weinig series. Ik weet niet, ik neem de tijd er niet voor! Maar laatst opende ik Netflix en toen zag ik dat New Girl seizoen 3 erop stond. Tijd om die te gaan kijken! New Girl is echt mijn favoriete serie om lekker weg te kijken. De afleveringen duren niet lang en Jess is zo lekker gek en onhandig dat ik mezelf er wel in kan verplaatsen hahaha.

Favoriete eten

Guys, dit moet je kopen! Wat mij betreft is salted caramel echt de ontdekking van de eeuw en ik wil dan ook echt alles met salted caramel proeven. De chocolade van Tony Chocolonely is bij mij al favoriet, maar deze pasta van HEMA is ook echt lekker! Niet echt bepaald gezond, maar soms op een cracker moet het kunnen. Soms betekent bij mij alleen niet altijd soms… Haha oeps! Het potje is na een week dan ook al bijna leeg :p

Favoriete tas 

Ik heb zo’n mooie tas op het oog! Ik zag ‘m laatst bij de Bijenkorf en het was love op first sight. Ik vind kleine cross body tasjes heel erg leuk en vooral deze kleur vind ik super mooi. Echt perfect voor het najaar! De prijs is iets minder perfect, hij kost namelijk 150 euro. Sponsors zijn welkom.

6 Reacties

  1. Lara 4 september 2015 / 10:25

    Ogod, karamel zeezout pasta. Nu ik dit weet, weet ik niet of het verstandig is om naar de Hema te gaan.. Love it!

  2. Liselot 4 september 2015 / 16:07

    Die tas van DKNY is echt prachtig! Ik ben heel benieuwd naar New Girl, dat heb ik nog nooit gezien maar iedereen is enthousiast. Ga ik zeker eens kijken :)

  3. Luna 4 september 2015 / 16:33

    Die pasta wil ik proberen, omg!! New Girl is ook een van mijn favoriete series, zo grappig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *