Wishlist: portemonnee

Over een maand ben ik weer jarig, wat gaat de tijd toch snel! En als het op verjaardagscadeautjes aankomt heb ik het natuurlijk niet helemaal voor het zeggen, maar ik weet wel iets waar ik heel blij van zou worden. Dat is namelijk een nieuwe portemonnee! Ik doe het nu al een aantal jaren met eentje van de Invito, maar die heeft z’n beste tijd ook wel gehad. Je staat er eigenlijk niet bij stil hoevaak je een portemonnee wel niet gebruikt, dus daar mag je dan ook best in investeren. Toch? 

De Bijenkorf heeft veel mooie exemplaren en ik heb mijn ogen stiekem al laten vallen op een hele simpele zwarte van DKNY. Een klein formaat, want ik merk toch dat zo’n brede portemonnee niet handig is om mee te nemen als je een schoudertasje hebt. Hij is wel heel simpel, maar daardoor ook tijdloos. En de indeling is ook handig, niet geheel onbelangrijk. Dus ja, ik wil!!

De zwarte portemonnee kost €74,95 en is net als alle andere modellen te vinden op de webshop van de Bijenkorf.

25 Reacties

 1. Nena 22 januari 2014 / 07:02

  Rechtsboven en rechtsonder zijn mijn favorieten, heel mooi allebei!

 2. Josianne 22 januari 2014 / 07:26

  Oeh, zijn mooie portemonnees dit! Zelf heb ik heel lang een hele grote portemonnee gehad, maar daar was ik een beetje klaar mee, dus nu heb ik een kleintje. En als ik even aan een beetje zelfpromotie mag doen, kijk eens op de site van omybag (www.omybag.nl), dat is het bedrijf waar ik werk, en die maken ook prachtige portemonnees!

 3. Stella 22 januari 2014 / 08:52

  Ik vind die rechts onder erg mooi. Simpel, chique. En wel dat je kunt zien dat hij van Michael Kors is! Zelf heb ik een zwarte portemonnee -heel simpel- van Pieces. Die was afgeprijsd naar 5 euro dus die kon ik niet laten liggen natuurlijk! Liefs, Stella. PS; Ik ben benieuwd welke het wordt!

 4. Simone 22 januari 2014 / 10:00

  Oh wauw, ik vind vooral die van MK geweldig!

 5. Esmee 22 januari 2014 / 10:17

  Ik heb er al een hele tijd geleden een portemonnee van FAB gekocht, omdat ik al zo verliefd was op mijn FAB tas en Iphone hoesje, echt dubbel het geld waard. Ik vind ze echt super mooi en ze gaan enorm lang mee!

 6. Anne Solveig 22 januari 2014 / 10:24

  Die van Michael Kors vind ik heel gaaf! Die staat op mijn wishlist met bijbehorende tas, hihi.

 7. Resy 22 januari 2014 / 10:26

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel leuk, maar die van Michael Kors is wel echt mijn favoriet!

 8. karin 22 januari 2014 / 10:29

  Ze zijn voor mij allemaal net wat te simpel en merkgericht. Van mij mag het wel wat speelser. Printje of accentjes. Daarbij hou ik niet van goud(-kleurig).
  Xx

 9. lovethatmakeup 22 januari 2014 / 11:20

  Ik heb er een van michael kors en gebruik ‘m elke dag me veel plezier. En stiekem vind je het dan nog leuk om geld uit te geven haha

 10. Marit 22 januari 2014 / 11:28

  Ik vind die van Michael Kors het mooist! :)

 11. Soesja 22 januari 2014 / 11:43

  Die zijn mooi! Hopelijk krijg je er een voor je verjaardag :) Ik doe ook al jaren met een portemonnee van de Sacha en die heeft inderdaad ook z’n beste tijd wel gehad. Moet ook eens op zoek naar een nieuwe!

 12. Amelie 22 januari 2014 / 11:47

  Die rechtsonder van Mk is echt heel mooi

 13. Ilse 22 januari 2014 / 13:35

  Die zwarte van Michael Kors vind ik echt heel mooi! Ik heb afgelopen zomer een Guess portemonnee gekocht en ben er nog altijd zó blij mee, je pakt je portemonnee inderdaad heel vaak tevoorschijn! Ik heb nog een klein portemonneetje voor het geval dat ik een klein tasje meeneem, maar die gebruik ik eigenlijk alleen als ik op stap ga, voor de rest neem ik altijd een grote tas mee haha.

 14. Robin 22 januari 2014 / 14:45

  Die van MK is stiekem mijn favoriet hihi.
  ik koop altijd van die goedkopere portemonnees, maar eigenlijk moet ik toch eens gaan investeren in een duurdere.

 15. Dominique 22 januari 2014 / 14:48

  lovely items!

 16. Iris 23 januari 2014 / 16:15

  Leuke portemonnees, vooral de linkse van Michael Kors! Ook nog een tip: de portemonnees van by Loulou. Ik heb er laatst zelf eentje gekocht en ze zijn heel overzichtelijk ingedeeld met veel ruimte voor je pasjes enzo, er zit zelfs een vakje voorin waar je je telefoon in kunt stoppen! Superhandig. Het is wel een grote portemonnee, maar met uitgaan heb ik toch alleen mn ID, bankpasje en geld nodig en dan laat ik al die klantenpasjes thuis, dus dan vind ik een klein portemonneetje voor erbij toch handiger! Misschien een tip ;)

 17. Melissa 24 januari 2014 / 17:35

  Wauw, daar zitten echt mooie tussen. Nu ik er zo over nadenk heb ik ook best wel een nieuwe nodig, ik heb de mijne al een paar jaar en het mooie is er wel weer vanaf. Plus ik heb nu zo’n brede. Is inderdaad niet zo’n handig model. Hoop dat je er eentje voor je verjaardag krijgt :)

 18. TessaB 25 januari 2014 / 16:05

  Ik raad je die van MK met rits af.. of ik heb een slecht exemplaar gehad of ze zijn niet goed. Mijn buitenste rits bleef telkens vasthangen aan de rits van het kleingeld zakje binnenin :( Ik heb hem dus verkocht en nu heb ik wel weer eentje om dicht te klippen gekocht, geen rits meer dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *