Outfit: Amsterdam met Danique

Vrijdag reisde ik naar Amsterdam af samen met Danique voor een event van Rimmel. We waren snel klaar, en toevallig had ik mijn camera bij me. Danique was zo lief om wat foto’s van mijn outfit te maken. Het was die dag echt mooi weer en daarom had ik ook geen jas bij me. Alleen dit heerlijke vest van Primark om in weg te kruipen. Ik heb deze ooit snel gekocht omdat ik het koud had, maar het is echt mijn favoriete vest! Niet zo heel flatteus (het is ook een maat L), maar wel echt super fijn.

Top – Eve & Odd

Jeans – ?

Vest – Primark

Sneakers – ETQ Amsterdam

Horloge – Michael Kors

Armband – Buddha to Buddha

Ring – Lucardi

9 Reacties

  1. Susa 27 september 2015 / 20:37

    Wat een heerlijke outfit, ben er helemaal weg van! En leuk juist, zo’n groot vest. Trouwens, wat een práchtige foto, die op twee na laatste <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *