My life as Liz #160

Na een druk weekje uiteraard toch een My life as Liz voor jullie! Ik zat druk met mijn neus in de boeken, maar ik heb ook nog wat leuke dingen gedaan. Zo dronk ik koffie met Joyce, ging ik met mijn zusje naar Amsterdam en dook ik zaterdags heel onverwacht  de stad in. Zondag was ik super brak, maar had ik toch een gezellige paasbrunch met familie en de rest van de zondag heb ik gestudeerd. Mijn tentamens zijn namelijk helaas nog niet over, ik heb er deze week nog 3! Gelukkig ga ik daarna weer veel leuke dingen doen en hoop ik ook lekker van het voorspelde lekkere weer te genieten!

Hmm, maandag had mama broccolisoep gemaakt! Ik ben dol op zelfgemaakte soepen.

Hele dag studeren, want de dag erna had ik mijn eerste tentamen. Suuuuper saai.

Maar ik beloonde mezelf aan het eind van de dag met een lekkere gymsessie. Zo fijn om mijn energie even kwijt te kunnen.

Op naar school! Lekker met de bus, want het waaide super hard.

Toen ik weer thuis was, maakte ik als lunch een lekker omelet. Mijn tentamen ging niet zo goed, en dat terwijl het een her was… Ik hoop echt dat ik hem nét heb gehaald.

Ik baalde echt erg dat ik mijn tentamen zo slecht ging en daarom wilde ik even wat anders doen dan leren. Maar wat? Ik besloot naar de zonnestudio te gaan, want ik ben zo wit dat ik nog net geen licht geef in het donker. Het was super fijn en lekker ontspannend!

Woensdag begon ik de dag in de sportschool. Altijd fijn, want ‘s ochtends is het zo lekker rustig!

Daarna maakte ik een smoothie. Op de Instagram van BestFitFriendsNL kun je zien wat er allemaal in zit.

En ik ging nog voor wafels! Ik had een nieuwe Body & Fit shop bestelling binnen en daarin zat o.a. een mix voor proteïne wafels. Ik at het met Griekse yoghurt, cacao nibs en een beetje Nutella. Lijkt net of er slagroom op zit!

Ik heb een nieuwe My Initials ketting van Lucardi. Deze is goud en er hangt alleen mijn voorletter aan. Ik ben gek op van die simpele kettinkjes.

Ik werkte de hele avond aan een video voor Bff. Uiteindelijk had ik om 10 uur een hele paasbrunch op tafel staan. Best zonde, want ik kon de wentelteefjes eigenlijk meteen weer weggooien. Maar alles voor de video! De andere dingen heb ik bewaard en op school deelde ik nog wat brownies uit. Iedereen vond ze lekker en op de video kwamen ook super leuke reacties. Daar doe je het voor!

Onderweg naar de sportschool en het zonnetje scheen. Yes, daar kan ik zo blij van worden.

Donderdag had ik weer een tentamen en daarna pakte ik de bus meteen naar de stad. Ik had met Joyce afgesproken, want ze wilde een jasje van me overnemen. We gingen gezellig koffie drinken bij The Coffee Company en ik nam een cappuccino en bananencake. Because I loooove it! Het was heel gezellig en we hebben lekker bijgekletst.

‘s Avonds zette ik het filmpje voor vrijdag in elkaar en haalde ik mijn zusje op van het station. Ze bleef slapen, want de volgende dag zouden we naar Amsterdam. Quality time! We shopten een beetje en hebben lekker geluncht. Oja, en ik maakte een selfie in de Forever 21.

We lunchten bij De Drie Graefjes, één van mijn favoriete tentjes in Amsterdam. Ik nam een heerlijke club sandwich.

Waarom we eigenlijk naar De Drie Graefjes gingen: mijn zusje wilde al heel lang een keertje Red Velvet Cake proeven. We deelden samen dit stukje en het was super lekker, maar zooo machtig!

Ik hou zo van Nutella en toen ik dit zag moest ik gewoon een foto maken :D

Is deze trui niet geweldig? Ik postte hem op Instagram en er kwamen super leuke reacties op. Hij is van My Brand en kost 110 euro. Erg duur, anders had ik hem sowieso gekocht!

Studeren, studeren, studeren…

Gezellige paasbrunch op zondag! Omdat ik zaterdag onverwachts was gaan stappen, was ik de hele dag zo kapot. Ik heb overdag nog een beetje geslapen en in de avond moest ik écht aan de slag voor school.

Dat was mijn week! Nog even 3 tentamens overleven en dan ga ik lekker van mijn weekend genieten. Vandaag hoop ik wat outfitfoto’s te maken als het weer mee zit, finally! Hopelijk zien jullie het resultaat snel. Tot snel! X

21 Reacties

  1. lonneke 6 april 2015 / 08:55

    Wat een heerlijke foto’s weer Liz!
    Die trui, aaaah geweldig! Helaas wat minder fijn voor je portemonnee.
    Liefs Lonneke

  2. Neeltje 6 april 2015 / 09:43

    Super leuke foto’s weer! En het kettinkje vind ik echt heel cute :)

  3. Anna 6 april 2015 / 09:52

    Wat een leuke foto’s! Succes nog met je tentamens!

  4. Anneleen 6 april 2015 / 10:33

    Wat een gezellige foto’s! Die paasbrunch ziet er zo lekker uit! Nog veel succes met studeren komende week. Ik zal duimen!

  5. Manouk 6 april 2015 / 10:33

    Je inspireert me zo erg om positief in het leven te staan en om gezond te eten en te sporten. Thank you so much! (En inderdaad toffe trui, Primark zal binnenkort wel met iets vergelijkbaars komen:p)

  6. Anne-Sophie 6 april 2015 / 10:53

    Leuke week!
    Bij welk vak leer je over dat 5 krachten model van Porter en de concurrentiestrategieën?
    Ik had enkele maanden geleden examen over net dezelfde stof!

    • Lizzy 6 april 2015 / 12:46

      Project Introductieplan heet het! Met het boek Het Marketingplan!

  7. Lisa 6 april 2015 / 12:28

    Hmm, ik ben nooit zo van de paasontbijtjes maar dit ziet er toch wel lekker uit allemaal. Ik hoop voor je dat je je herkansing hebt gehaald, en succes nog even met je andere tentamens!

  8. Josie 6 april 2015 / 16:37

    OMG die trui! Beetje jammer van de prijs haha.

  9. Susa 6 april 2015 / 16:43

    Ah, zooooveel lekker eten weer! Vooral die paasbrunch ziet er heerlijk uit, ik denk dat ik binnenkort maar weer even wentelteefjes ga maken, haha :) Jammer dat die trui zo duur was want hij is inderdaad erg grappig.

  10. Nicole 6 april 2015 / 18:07

    Oh die schoenen van Etq Amsterdam zijn zo leuk, maar o zo prijzig….

  11. Nicole 8 april 2015 / 19:54

    Super leuke foto’s! Je herinnert me er aan dat ik dringend onder de zonnebank moet. Gewoon lui, want er staan er hier boven twee haha!

    • Lizzy 10 april 2015 / 00:02

      Lucky you! Ik ben iig blij dat ik nu wit-af ben. Deze week ook nog geweest en het ziet er meteen een stuk gezonder uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *