Best Friend Tag

Er stond al een tijdje op de planning om de Best Friend Tag op te nemen, en afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! Ik heb me echt kapot gelachen tijdens het bewerken, wat zijn we toch ook een stel gekken bij elkaar! Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om te zien als wij dat vonden!

10 Reacties

 1. Stella 14 mei 2014 / 07:57

  Hahahahaha echt heel erg leuk meiden! (: Ik word er helemaal happy van! Liefs, Stella.

 2. Hester 14 mei 2014 / 10:50

  Haha, wat zijn jullie een lekker stelletje! Altijd gezellig volgens mij, erg leuke video. Vooral met die accentjes erbij haha.

 3. Amelie 14 mei 2014 / 15:43

  super leuke video, ik kan ook wel lachen om jullie twee! En lekker dat Brabantse accent, ik kom zelf uit Oirschot, dus fijn dat iemand een keer geen abn praat!

 4. Madelief 14 mei 2014 / 15:45

  Gezellig filmpje! Oké deze vraag klinkt extreem creepy, maar werkt Roza bij de Jack&Jones/Only in Maastricht? Ik woon in Maastricht en zag haar of iemand die op haar lijkt daar een paar weken geleden haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *