Shoplog Flying Tiger

I love Flying Tiger! Deze leuke winkel met betaalbare spulletjes voor in huis is echt de moeite waard om even te bezoeken als je in de buurt bent. In Utrecht bracht ik een bezoekje aan het filiaal aan de Oudegracht en ik ging niet met lege handen naar huis… Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Ik laat je het in deze video zien!

17 Reacties

 1. Manon 18 september 2014 / 08:17

  die mokken zijn zooo leuk ik wil ook heel graag weer een keer naar de Flying Tiger, voorheen zag ik ze altijd alleen in een stad “ver weg” waardoor ik altijd alleen maar hele kleine dingetjes kocht, nu zit er een in de buurt dus dat wordt inslaan !

 2. Neeltje | Thoughts in Style 18 september 2014 / 13:24

  Ik zag je video gisteravond al op YouTube en ben vandaag gelijk eventjes een kijkje gaan nemen bij Flying Tiger :) Leuke dingetjes heb je gekocht! x

 3. Mariëlle 18 september 2014 / 15:25

  Ik ben er laatst ook geweest om een hele doos vol kleine cadeautjes samen te stellen voor een vriendin, dat is daar zo leuk om te doen!

 4. Tessa 19 september 2014 / 11:56

  Jaaa de flying tiger is zo leuk! Die bekertjes/kopjes heb ik ook mijn handen gehad haha! En dat zwarte opbergmandje heb ik ook!
  Liefs, Tessa

 5. Soesja 19 september 2014 / 12:39

  Ik hou echt van de Flying Tiger, als ik daar loop wil ik echt alles kopen en het is ook zo perfect voor kadootjes :) Die klok die je hebt gekocht vind ik echt supermooi met dat koper! Ik weet in ieder geval dat er een in Amsterdam, Den Haag en Haarlem zit ^^

 6. Frederique 20 september 2014 / 15:25

  Super leuk! Ik ben gisteren na je shoplog meteen langs gegaan, en ben super goed geslaagd! :D XX

 7. Inge 21 september 2014 / 17:24

  Superleuk! Ik heb deze winkel ooit ‘ontdekt’ op vakantie, maar ik ben er in Nederland nog nooit geweest.

 8. Kiki 21 september 2014 / 23:26

  Ik vind het topje dat je hier aan hebt echt super leuk! Kun je me vertellen waar je die vandaan hebt? :)

 9. Hesteranne 22 september 2014 / 22:54

  Je hebt erg leuke dingetjes gekocht. Jammer dat de winkel niet in Leeuwarden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *