Vlog Friday #1

Oké, ik weet dat het vandaag zaterdag is, maar dat mag de pret niet drukken! Gisteren heb ik namelijk iets nieuws geïntroduceerd op mijn YouTube kanaal: Vlog Friday. Iedere vrijdag komt er dus een vlog online met daarin een update over hoe het met mij gaat. Deze keer ratel ik over een gestructureerd leven, mijn pruik en een leuk nieuwtje. Wil je trouwens als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe Vlog Friday? Vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal :)

13 Reacties

  1. Fleur 8 maart 2014 / 11:39

    Ah, wat een super leuk en spontaan filmpje. En echt super knap hoe je zo over je ziekte praat! Fijn weekend Lizzy!

  2. Bella 8 maart 2014 / 13:00

    Fijn dat je je leven ondanks alle tegenslag nu zo goed mogelijk probeer te plannen. Ik denk dat je gelijk hebt over structuur.
    Ik vind je ooglook hier heel mooi; wat heb je op?

    • Lizzy 8 maart 2014 / 14:30

      Kan er misschien wel een tutorial over maken?

  3. Charile 8 maart 2014 / 13:52

    Wat een leuke video! Wat goed dat je structuur wilt hebben! Heel leuk idee om elke vrijdag een vlog te maken! Dat zorgt gelijk voor structuur!

  4. Esmay 8 maart 2014 / 15:48

    Ik ben echt blij voor je dat je nog wel met je vriendinnen leuke dingen kan doen enzo, dat je zo positief blijft! Anderen zouden echt gelijk bij de pakken neer zitten. Props for that! En ik vind Vlog Friday tof :)

  5. Melissa 8 maart 2014 / 16:57

    Aaah ik houd van je accent <3 Het klinkt zo mooi en lief en gewoon veel beter dan die G waar ik mee praat :')
    Anyway, ben blij dat het naar omstandigheden goed met je gaat. Fijn dat je nog carnaval hebt kunnen vieren :) Ik snap het wel hoor van dat gestructureerd leven, ik merk het al als ik vakantie heb, dan ga ik lopen lanterfanten en daar wordt niemand blij van. Is misschien niet helemaal te vergelijken, maar goed. Ook tof dat je bezoekersaantallen zo gestegen zijn! Hard work pays off. Oh en ik ga zeker weten dat blad kopen met je interview zodra het in de winkels ligt.

  6. Marloes 8 maart 2014 / 18:40

    Wat een fijn filmpje om naar te kijken Lizzy. Heel knap en veel respect voor jou. Erg leuk dat je nog lekker hebt kunnen genieten van je carnaval. Alvast veel succes weer voor aankomende week met chemo, en hopelijk kun je id lekker naar het event de volgende dag.

  7. Suzanne 8 maart 2014 / 19:55

    Respect meid, ik vind je super dapper! Succes met de chemo, nog even volhouden. Topper!

  8. Kimberly 8 maart 2014 / 21:21

    Jaa een tutorial over je ooglook wil ik ook wel zien! Ik vind het trouwens echt knap dat je zo open bent in dit filmpje, ik heb echt ontzettend respect voor je! Lijkt me echt heel vervelend als je dat vervelende medicijn door je aderen voelt stromen eigenlijk en het pijn doet. Super dat je gewoon volop van de carnaval hebt kunnen genieten,heerlijk! Ik ben benieuwd naar je stuk in het tijdschrift!

  9. Gerrianne 11 maart 2014 / 15:25

    Je praat er zo open over, heel veel respect voor je! Ik vind het ook echt te gek hoe je er zelf onder bent. Wat een power dat je zelfs vier dagen carnaval ging vieren, woehoe! Het is verder natuurlijk heel vervelend van het medicijn dat zo pijn doet, but stay strong! Jij kan dit aan, je doet het allemaal al zó goed en wat een voorbeeld kun je zo voor velen zijn! Ik vind je zo dapper! Héhé, dat moest er eventjes uit. Het structuur in je leven is vooral heel goed. Ik zou het zelf ook moeten doen, want deze dame gaat ook nog steeds niet naar school én zit voorlopig nog thuis. Ik kan me er vooral in vinden dat je echt dingen moet doen die je leuk vindt, dat is echt het allerbeste! Als je dat niet doet, dan kan je je zo depressief voelen hé. Je herkent het in elk geval, hihi! Ik ben verder echt heel benieuwd naar het interview dat in het tijdschrift komt. Dat wordt de fashionista kopen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *