REVIEW – ETOS HIGHLIGHTING ILLUMINIZER

Leuk, een vloeibare highlighter van Etos! Daar was ik wel erg benieuwd naar. Ik ben gek op highlighter en de mineralized skinfinish van MAC in Soft & Gentle is echt mijn favoriet. Maar een vloeibaar product, dat had ik nog nooit geprobeerd. Tijd om deze van de Etos eens onder de loep te nemen!

Ik gebruik highlighter altijd op mijn jukbeenderen, maar je kunt het natuurlijk ook aanbrengen onder je wenkbrauwen. De reflecterende pigmenten en de toegevoegde vitamine E moeten voor een mooie gloed zorgen. Dat vind ik nou altijd zo leuk aan highlighter: je straalt er helemaal door. En bereik je dat met deze highlighter? Ja! Het aanbrengen is wel even wennen, want het is een vloeibaar product en het voelt een beetje verkeerd om dat aan te brengen over je net afgepoederde gezicht. Je kunt het ook onder je poeder en blush aanbrengen, maar dat zorgt voor een heel ander effect. Ik vind erover het mooiste, dat ziet er ook het meest glanzend uit.

Het is een mooie gouden highlighter en dat past goed bij mij want ik draag vaak dat soort kleuren oogschaduw. Dus dat matcht mooi bij elkaar! Ook brengt het fijn aan en blijft het goed zitten. En het tubetje is ook een pluspunt. Ik ben dus helemaal tevreden over deze highlighter en zeker voor zo’n mooie prijs!

Te koop bij Etos voor €2,99.

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *