Love it: Gosh CC Cream

Op zoek naar iets wat je huid egaliseert en wat geen pannenkoek effect geeft? Daarvoor moet je bij Gosh zijn. Een tijdje geleden ontving ik wat producten en daar zaten ook deze CC creams tussen. Ik heb nog geen ervaring met CC creams, maar ze zorgen voor veel resultaat in één stap. Wat dan precies? Een lichte dekking, hydratie en SPF 10. Ik heb de CC cream getest en vandaag deel ik mijn mening!

Ik heb twee kleuren ontvangen: 03 Sand en 04 Natural. 03 is te donker voor me, maar 04 kan ik goed hebben. Hij lijkt wat donker, maar ik heb het idee dat de kleuren passen zich ook een beetje aan je huidskleur aanpassen. Er zijn daarnaast nog twee andere kleuren 05 Honey en 06 Golden. Echt super lichte kleuren zijn er dus niet.

Wat ik zo fijn vind aan de CC cream, is dat deze heel licht aanbrengt. Eigenlijk als een dagcreme. Je hebt totaal niet het idee dat je een soort foundation draagt en dat vind ik zelf altijd heel prettig. De dekking is dan ook niet heel zwaar, maar dat is juist mooi. Met een beetje concealer heb je een mooie, egale huid, zonder dat het lijkt alsof je veel make-up op hebt. Dit egaliserende effect komt blijkbaar door de licht reflecterende pigmenten die de imperfecties vervagen. Nou, mij hoor je niet klagen! Daarnaast is de CC cream olie-vrij en gemaakt zonder parfum en parabenen.En het feit dat er SPF 10 in zit is natuurlijk ook een groot voordeel, want het is altijd belangrijk om je huid te beschermen.

Ik vind het dus een heel fijn product! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je er waarschijnlijk niet zo heel lang mee doet. Ik heb meer product nodig dan bij de gemiddelde foundation en dat heeft waarschijnlijk te maken met dat het zo’n lichte formule is.

De CC creams van Gosh zijn te koop bij Kruidvat voor €12,99.

DELEN:

13 Reacties

 1. Sophie 21 september 2013 / 07:13

  Zoals jij hem beschrijft klinkt hij erg fijn:) Ik ben benieuwd!

 2. Kimberly 21 september 2013 / 08:09

  Klinkt als een goed product! ben benieuwd hoe die er op je gezicht uitziet

  • Lizzy 21 september 2013 / 08:42

   Ik wilde foto’s maken maar mijn huid is momenteel best een drama haha

 3. Esmay 21 september 2013 / 08:48

  Hmm, jammer dat dit de lichtste kleuren zijn want te donker voor mij nog haha! Klinkt wel goed :)

 4. Mireille 21 september 2013 / 09:01

  Ik heb al zoooveel over BB en CC creams gelezen, maar nog nooit geprobeerd. Ik heb opzich niet een hele lichte huid (denk hetzelfde als jij) dus misschien dat ik er ook één zou kunnen gebruiken. Word wel erg benieuwd door je review namelijk!

  liefs Mireille

 5. Danique 21 september 2013 / 09:25

  Hij klinkt heel erg fijn! Nu ben ik hier wel benieuwd naar geworden haha

 6. Milou 21 september 2013 / 09:27

  Ik vind ‘m ook heel fijn! De kleur sand is ook iets te donker, maar kan ‘m nu nog net hebben!

 7. lovethatmakeup 21 september 2013 / 10:43

  Ik heb ‘m ook en ben er echt dol op. Het illuminating effect vind ik echt heel erg mooi in de creme :D

 8. Nicole 21 september 2013 / 15:11

  Ik ben er zelf ook erg tevreden over, fijn zijn ze hè? Bij mij is 03 Sand precies goed, maar er hadden van mij inderdaad ook wel wat lichtere kleuren mogen zijn.

 9. Robin 21 september 2013 / 16:29

  Veel te donker voor mij, jammer! Klinkt wel erg fijn.

 10. Suzanne 22 september 2013 / 09:20

  Lijkt me best fijn! Ik gebruik nooit BB/CC cream of foundation, omdat ik niet echt last heb van erg opvallende onzuiverheden of wallen en daarnaast heb ik ook sproetjes en ik vind het zonde om die helemaal weg te werken. Als ik toch een keer zoiets wil gaan gebruiken, lijkt een CC cream mij perfect.

 11. Anna 23 september 2013 / 16:14

  Klinkt goed! Wel veel te donker voor mij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *