My life as Liz

Afgelopen week was druk! Jullie konden het waarschijnlijk al merken aan het ontbreken van artikelen, maar ik had gewoon echt bijna geen tijd om te bloggen. Naast mijn eerste tentamen moest ik ook nog andere opdrachten maken en bovendien heb ik ook nog leuke dingen gedaan. Moet ook wel, want van alleen studeren word je niet vrolijk!

Maandag weer in Utrecht: lekker thuis lunchen. Dit is mijn vaste maandagmiddag lunch: croissant, broodje en Goedemorgen sapje. Jummy!

‘s Avonds ging ik sporten. Was weer nodig! Voor de rest had ik weinig tijd, dus ik wil deze week weer wat vaker gaan. Hopelijk lukt me dat ook!

Studeren studeren studeren… Want ik had woensdag een tentamen! Ik had echt slecht geleerd, maar het tentamen viel best wel mee. Ik wist ook niet wat ik moest verwachten, dat is natuurlijk ook altijd even afwachten. We zullen het zien, ik hoop dat het voldoende is!

Lopend naar school (mijn fiets is nog steeds kapot, maar de loopafstanden zijn allemaal te doen. Lang leve wonen in de binnenstad!). Ik had werkcollege achter de dom.

Ik heb iets ontdekt: kipkruiden! Dat maakt de kip zó veel lekkerder! Het was een simpele maaltijd, maar toch lekker. Ik probeer nu nog zo veel mogelijk te koken van het voedselpakket wat ik twee weken geleden kreeg, en dat gaat nog steeds goed. Scheelt echt veel geld, en dat is super handig. Ik heb niet echt meer foto’s gemaakt voor een eetdagboek, maar ik ga er deze week weer eens mee beginnen.

Super grappige schoonmaakdoekjes van de Flying Tiger. Dat is trouwens echt een leuke winkel met hebbedingetjes voor mooie prijzen. Ik heb er nog wat manden gezien voor op mijn kamer, dus ik moet binnenkort maar weer eens langs…

Koken met vriendinnetje!

We gingen donderdagavond lekker stappen in Utrecht. Dat ik de volgende dag om half 8 weer op moest staat terwijl ik om 5 uur ging slapen, vergeten we maar even… Maar het was het waard!

Vrijdag had ik een verjaardagsfeestje. Was wederom erg gezellig!

De LINDA en appeltaart met slagroom. Prima combinatie…

Nog zoiets lekkers: beschuit met muisjes! Ik verwen mezelf altijd als ik in het weekend thuis ben, haha.

Selfie!

Want ik ging naar de stad! Ik had gepland een hele middag thuis te zitten studeren maar dat is mislukt. Concentratie, waar ben je?

Eerst even op het terras…

En daarna sushi happen bij de Kreeftenbar. Ik had hier al weken zin in en nu was het dan weer eindelijk zover. Ja, ik heb er zeker van genoten :)

En dat was de week! Hij ging echt super snel voorbij voor m’n gevoel… Deze week heb ik ook weer wat leuke dingen in de planning staan, dus ik mag zeker niet klagen :) Tot de volgende week!

DELEN:

19 Reacties

  1. Daisy 7 oktober 2013 / 07:39

    Ik ben zo blij dat ik niet meer studeer als ik dat zo lees! Succes ermee!

    • Lizzy 7 oktober 2013 / 10:44

      Haha fijn om te horen :P gelukkig heeft t ook z’n voordelen!

  2. Esmay 7 oktober 2013 / 08:21

    Leuke week heb je gehad! En jaaa, Liefmans is zo lekker!!

  3. Tedje 7 oktober 2013 / 09:48

    Oh die sushi ziet er heerlijk uit! Je hebt zo’n leuke kamer ook he :) Tof!

  4. Suzanne 7 oktober 2013 / 15:23

    Leuk om te zien! En wow, wat heb je een mooi handschrift! Haha.

  5. Milou 7 oktober 2013 / 15:40

    Ohhh die sushi <3 Haha geweldig die avondjes stappen en dan weer na 3 uurtjes slapen op school zitten, heb ik ook zo vaak gedaan. Ben blij dat ik dat nu niet meer heb haha zou niet weten of ik het nog zou kunnen met zo weinig slaap :p

  6. Wendy 7 oktober 2013 / 16:43

    Leuk weer. Ik vind het altijd leuk om de My life as Lizz verhalen te lezen echt geweldig. xx

  7. Stacey 9 oktober 2013 / 09:03

    Wat een super leuke foto’s en overzicht en wat ziet die sushi er hemels uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *