RANDOM OUTFITS #8

Dit is hopelijk een van de laatste keren dat ik een Random Outfits post met al die herfst en winterkleding! Ik ben dol op de kleur zwart – daar niet van -, maar ik heb zin om blousjes en jurkjes te dragen! Niet dat ik heel veel jurkjes heb, maar dat is weer een excuus om te shoppen. Nu ik dit typ (zondag) hoort het ook lekker weer te zijn, maar vooralsnog schijnt de zon nog niet en blijf ik mooi binnen. Ik wil lekker in de zon kunnen zitten, maar zo vind ik er maar weinig aan. Ik hoop nog op een wonder…


Outfit 1
Dit droeg ik naar een feestje. Het thema was ‘little black dress’, maar ik heb amper zwarte jurkjes! Dit jurkje van Zara kwam het meeste in de buurt, het is het jurkje wat ik ook droeg met oud&nieuw. Nu droeg ik er alleen een leren jasje van de Bershka over, omdat ik echt geen zin had in een open rug. Ik droeg er daarom ook gewoon een top onder. Niemand die het ziet! Voor de rest koos ik voor laarsjes van Sacha, ketting van Fashionology en horloge van Michael Kors.

Outfit 2
Dit is een wat meer lente outfit. Ik had een nieuwe mouwloze blouse van de H&M, en die wilde ik graag aan. Zo met een jasje van Mango erover was het prima te doen. Verder droeg ik een broek van Pull & Bear en Minnetonka’s.

Outfit 3
En wat we hier zien? Blouse van Saint Tropez, broek van Zara, sjaal van Pieces en mijn geliefde All Stars. Ik draag ze de laatste tijd erg vaak, maar dat kan ook niet anders. Ze zijn zo heerlijk comfortabel en passen overal bij.

Outfit 4
De donkerrode broek van Pull & Bear is echt een goede aankoop geweest. Hij staat leuk met zwart, maar is ook mooi in combinatie met wit en creme. Die kan ik dus het hele jaar door dragen! Ik combineerde ‘m met een basic van Sutherland, jasje van Only en All Stars.

Outfit 5
Deze spijkerblouse van Saint Tropez hangt echt al heel lang in mijn kast, maar ik draag hem bijna nooit. Ik vind de kleur moeilijk te combineren, maar in combinatie met deze donkere jeans van Pull & Bear was het wel te doen. Ik koos hierbij weer voor mijn Pieces sjaal en uiteraard All Stars. Ook weer zo’n heerlijk comfortabele outfit!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *