RANDOM OUTFITS #9

Hoe vaker ik een Random Outfits online plaats, hoe vaker ik me realiseer dat ik outfitfoto’s moet maken met mijn Canon. Helaas ontbreekt het daarvoor een beetje aan tijd en mensen die me willen fotograferen, dus dat wil niet echt vlotten… Maar ik ga er proberen aan te werken! Voor nu een nieuwe Random Outfits voor jullie. Hopelijk vinden jullie het leuk!
Outfit 1

Ja, ik draag veel gympen de laatste tijd. Maar wat is dat heerlijk comfortabel! Hier weer mijn All Stars in combinatie met jeans van Pull & Bear, witte blouse van H&M, suede jasje van Mango en tas van Mynewbag.nl. Ook droeg ik de ketting van Jewelswithflair.nl. Zo’n blouse met jasje is trouwens echt perfect voor het weer van de laatste tijd. Als het te warm is doe ik mijn jasje gewoon uit, en dan heb ik het niet koud.

Outfit 2

Hier ook een blouse/jasje outfit, maar met andere items! Jasje is van Bershka, blouse van Selected, sjaal van H&M, jeans van Pull & Bear en sneakers van Sacha.
Outfit 3

Wederom een blouse/jasje outfit, maar dan een wat meer winterse versie. Blouse is van Vila (heb ik echt al super lang niet meer gedragen), jas van Zara, jeans van Pull & Bear en mijn All Stars. Sieraden zijn van Michael Kors en Buddha to Buddha.

Outfit 4

Deze outfit droeg ik vorige week vrijdag met het uitgaan. Top is van H&M, mouwloze jasje is ook van H&M, jeans van Pull & Bear en laarsjes van Sacha. En mijn ketting van Fashionology mocht niet ontbreken!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *