My life as Liz

Mijn eerste volle week vrij zit erop, en oh wat was het heerlijk! Ik ben een aantal keer de stad in geweest, heb gezellige dingen gedaan met vriendinnen, verschrikkelijke katers gehad (tja hoort erbij) en ook geluierd. Daarnaast vond mijn gala afgelopen vrijdag plaats. Ik ben het overzicht een beetje kwijt van wat ik wanneer heb gedaan, maar de foto’s zeggen genoeg!

Maandag ging ik onder het mom van ‘je kunt er maar beter op tijd mee zijn’ mijn koffer alvast een beetje inpakken. Daarnaast ging ik ook zomerkleding passen, en guess what? Een shortje dat afgelopen zomer echt niet dicht ging (oké, met heel veel moeite), kon ik nu makkelijk aan! Ben benieuwd of het nog steeds zo makkelijk gaat na al die drank van afgelopen week, maar we zullen het gaan zien. Haha! Ik vond in ieder geval de outfit links leuk voor opstap in Mallorca.

Een hele tijd geleden kocht ik dit jurkje. Hij viel toen een beetje raar, waardoor ik hem als top droeg. Maar hij is een beetje gekrompen, en nu valt hij weer leuk als jurkje. Ik ga ‘m dus zeker dragen in Mallorca. Het is een simpel zwart jurkje, maar de rug maakt het speciaal!

Leuk nieuwtje van afgelopen week: we hebben thuis een vakantie geboekt! Normaal gaan we eigenlijk altijd met onze zeilboot varen in Friesland, maar dit jaar gaan we naar het buitenland. Gran Canaria om precies te zijn! Het is jaren geleden dat we naar het buitenland gingen, dus ik heb er heel veel zin in. We hebben een All Inclusive hotel geboekt in Puerto Rico, dus ik ben benieuwd! We vertrekken 7 augustus pas, maar dan heb ik wel iets om naar uit te kijken.

Dinsdag ging ik weer stappen met vriendinnen. Het was alweer super lang geleden en we hadden er echt zo veel zin in na de examens. Het was zoals altijd super gezellig. Met deze leuke meiden ga ik trouwens naar Mallorca. Oeh oeh!

De volgende dag toen we wakker werden (au, kater. Ergste in tijden, oei….) kwam ik deze foto’s tegen op mijn telefoon. Wie gaat er dan ook midden in de nacht foto’s van zichzelf maken met een zonnebril op?! Ik kan me er niks meer van herinneren, maar dat maakt het des te grappig. Zijn we niet charmant?

Van woensdag heb ik geen foto’s, want toen was ik dus heel brak. Ik ging in de avond wel uiteten met mijn mentorklas en dat was super gezellig én lekker. De volgende dag ging ik in de avond een beetje oefenen met make-up voor mijn gala. Babyface!

Lizzy met lange nagels?! Ja het is een wonder. Ofja, eigenlijk is het gewoon hartstikke nep. Ik zou donderdag acrylnagels laten zetten, maar op het laatste moment ging de afspraak niet meer door. Ik balen, want mijn nagels zagen er niet uit door de stress van de examens. Ik heb altijd al korte nagels gehad, maar nu was het helemaal erg. Ik kocht daarom een setje nepnagels bij Kruidvat. Deze waren best natuurlijk en bleven echt super goed zitten. Ik heb ze er met moeite afgekregen, want voor vakantie wilde ik er toch wel vanaf. Nu mijn eigen nagels weer wat langer laten groeien!

Vrijdag was één van de meest stressvolle dagen in tijden. Mijn kappersafspraak liep enorm uit (ik heb twee uur bij de kapper gezeten) en het zag er uiteindelijk niet uit. Ik wilde krullen, maar daar was niks van te zien. Ik heb geen zin om het hier weer over te hebben, maar het kwam erop neer dat ik in dikke haast mijn make-up moest doen. Wimpers zaten een beetje scheef en daarnaast heb ik ook nog snel mijn haren gekruld met de krultang. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik echt een geweldig gala gehad, maar die stress… Ik had gehoopt alle tijd te hebben maar dat viel dus een beetje tegen.

Voordat we met de auto’s naar de locatie reden, maakten we foto’s in de tuin bij een vriendin. Waren wij blij dat het die dag gewoon droog was! Al mijn vriendinnen zagen eruit om door een ringetje te halen en het was heel gezellig.

Ik wil niet weten hoeveel foto’s er zijn gemaakt met hoeveel verschillende camera’s. Iedereen kijkt daardoor ook een andere kant op. Maar uiteindelijk zijn er veel leuke foto’s uitgekomen!

Woehoe, excited! Het gala was heel erg geslaagd en we zijn daarna ook nog de stad in geweest. Mijn hele jurk zit onder de drankvlekken, maar dit was het helemaal waard. Ik was wel echt doodop aan het einde van de avond, dus daar moest ik zaterdag dan ook echt even van bijkomen. In de avond had ik alweer een feestje van een vriendin en toen gingen we weer de stad in, maar dit was echt iets teveel van het goede voor me. Maar alsnog gezellig!

Zondag moest ik nog wat dingen voor vakantie regelen, waaronder een Sim-adapter. Ik neem mijn iPhone 5 namelijk niet mee op vakantie, maar daarin zit een nano sim dus ik moest even zo’n adapter halen. Super handig! Mama maakte deze foto toen we richting onze fietsen liepen.

Koffer helemaal klaar voor Mallorca. Kom maar op!

Tot de volgende week! Ik weet niet wat voor foto’s jullie dan te zien krijgen, want de kwaliteit is dan super slecht. Maar ik neem wel een fototoestel mee, waar ik van plan ben veel foto’s mee te maken. Achja, we zullen het zien. Succes iedereen die naar school moet en mede-vakantiegangers: geniet ervan! X

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *