RANDOM OUTFITS #10

Nieuwe kleding staat gelijk aan nieuwe setjes en oh, wat word ik daar toch altijd vrolijk van! Ik heb het dan over mijn New Balance en de top van Bershka en ondanks dat dat niet veel is, heb je toch meteen weer meer combinaties in je hoofd. En die zette ik ook voor jullie op de foto!

Outfit 1

Eigenlijk droeg ik onder deze outfit Vans, maar deze verwisselde ik snel voor mijn New Balance toen ik ze eenmaal had gekocht. Want als je nieuwe schoenen hebt, moet je die gewoon aan! Althans, ik dan… Haha! Ik droeg een jeans van Pull & Bear, top van Sutherland en vest van Bershka.

Outfit 2

Ik weet nu al dat de top met de skull van Bershka een goede aankoop is geweest, want ik weet al verschillende setjes ermee. Dit keer in combinatie met een donkerblauwe blazer van Zara, jeans van Pull & Bear en Vans.

Outfit 3

Nog zo’n comfortabele outfit: trui is van Pull & Bear, broek idem dito en sneakers van New Balance. De sjaal is van de Action (jaja, geloof het of niet!).

Even een korte Random Outfits, maar beter dan niks. Hoop dat ik er binnenkort nog eentje online kan plaatsen, maar ik kan niks beloven. XX

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *