Outfit: blue striped

Outfits… Die zijn de laatste tijd een beetje weggebleven. Ik kan nu wel duizend excusen verzinnen, maar ik vind mijn outfits van de laatste tijd nou niet echt bijzonder genoeg om op de foto te zetten. Nu zijn mijn outfits nooit echt bijzonder geweest, maar soms dan voel ik echt de drang om een outfit met jullie te delen. En tja, de laatste tijd had ik dat gewoon niet. Ook zijn mijn persoonlijke fotografen aka mijn zusjes niet altijd beschikbaar, of ik heb zelf gewoon geen zin om op de foto te gaan. Het heeft dus zo z’n redenen, en afgelopen weekend besloot ik maar gewoon foto’s van mezelf in de spiegel te maken. Zo kan het ook!

Het is een beetje heel erg dom dat ik de spiegel niet eerst heb schoongemaakt, maar het gaat om het idee. Dit is zo’n outfit waarbij ik niet echt de drang voel om hem op de foto te zitten. Toch heb ik het maar gewoon gedaan. Zo zie ik er heel vaak uit: een jeans met lekker zittende schoenen, shirt of top met daarover een blazer of een jasje. Niks vernieuwends, vooral simpel en comfortabel.

What I’m wearing

  • T-shirt met lange mouwen – Rare
  • Leren jack – Bershka
  • Jeans – MET
  • Horloge – Michael Kors
  • Ring – Buddha to Buddha
  • Schoenen – Minnetonka

Eigenlijk is het wel een goede motivatie om een keer wat slechte foto’s online te posten. Nu wordt de drang om buiten foto’s te maken veel groter. Ik ga er deze week mee aan de slag, ik beloof het :D

DELEN:

2 Reacties

  1. Annelies 2 mei 2012 / 23:22

    wat een leuke outfit!, welke camera gebruik je?

  2. Anonymous 13 november 2012 / 16:10

    Waar heb je die minnetonka’s gehaald? ;$ && erg leuk outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *