Outfit: nieuwe enkellaarsjes

Jullie waren allemaal erg benieuwd naar een outfit met mijn nieuwe enkellaarsjes, dus bij deze! Ik ben er nog steeds erg blij mee, ze passen perfect en maken iedere outfit weer af. Ik draag veel zwart, dus zwarte enkellaarsjes waren gewoon een must! Ze zijn wel een beetje hoog, waardoor ze alleen geschikt zijn voor korte dagen. Maar dat maakt niet uit, ik heb het er voor over!

Ik combineerde de enkellaarsjes van Skooz met een jegging van Pieces, een zwarte blazer van Bershka, gouden spinnenweb top van Zara met daaronder een zwart shirt van Only. Als sieraden koos ik voor simpele pareloorbellen van H&M, ring van Buddha to Buddha en een paar gouden bangles waarvan ik niet waar ze vandaan komen!

Sorry voor de kwaliteit van mijn foto’s. In verband met het weer vind ik het maar niks om buiten te fotograferen en met mijn compacte camera ben ik erg beperkt. Ik heb er veel plezier van gehad, maar ik begin me langzamerhand te ergeren aan de kwaliteit en dan vooral bij outfits. Ik wil heel graag een spiegelreflexcamera, maar daar ben ik voor aan het sparen! Nog even geduld dus :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *