RANDOM OUTFITS #5

Ik heb de laatste tijd weer wat spiegelfoto’s gemaakt van mijn outfits en het leek meer weer leuk om ze met jullie te delen. Ik sta vaak op dezelfde manier op de foto, maar daar moeten jullie maar even doorheen kijken. Het gaat uiteindelijk om de outfit zelf!

Zoals jullie zien, heb ik mijn Pull & Bear broek weer met liefde gedragen, maar ik heb ook weer mijn Levi’s uit de kast getrokken. Toch voel ik me totaal niet fijn in die broek, dus het wordt maar eens tijd dat ik wat nieuwe broeken ga kopen. Blijft toch wel moeilijk met een half shopverbod…

Outfit 1 
Dit was de eerste keer dat ik mijn nieuwe Vans droeg! Ik vind het meer schoenen voor de lente/zomer, maar zo in combinatie met donkerblauw stond het eigenlijk ook al heel erg leuk. Ik combineerde ze met een jeans van Pull & Bear, top van Sutherland en blazer van Pull & Bear. Qua sieraden weet ik niet eens meer wat ik allemaal droeg, maar voor zover ik het weet droeg ik mijn nieuwe Michael Kors horloge, Buddha to Buddha ring en mijn andere Buddha to Buddha sieraden.

Outfit 2
Tijd om weer eens mijn mintgroene broek met slangenprint te dragen! Ik draag hem niet heel vaak, maar zo in combinatie met zwart staat het toch wel leuk. En in de zomer is het weer leuk met grijs of wit. De broek is van H&M, de basic van Only en het vest wat ik er overheen droeg is ook van de H&M. Ik droeg mijn laarsjes van Sacha, horloge van Michael Kors, sieraden van Buddha to Buddha en oorbellen van Ti Sento.

Outfit 3
Je kunt het niet goed zien, maar onder de donkerblauwe blazer van Zara droeg ik een donkerblauwe top van Aaiko. Dit is echt een van mijn favoriete tops, maar hij is kapot aan het gaan. Super zonde! Ik droeg weer mijn broek van Pull & Bear in combinatie met mijn heerlijke sneakers van de Zara. Jep, ik houd van comfort. Maar dat wisten jullie waarschijnlijk al! Sieraden zijn van Michael Kors, Buddha to Buddha en Biba.

Outfit 4
Dit is de outfit met mijn Levi’s broek! Zo ziet de broek er wel oké uit, maar ik voel me er echt niet fijn in omdat hij zo los zit. Maar goed, zo met een blouse (van Selected Femme) en wat leuke sneakers eronder (Vans), is het wel een prima outfit. De witte top is trouwens van Sutherland en ik draag hier weer dezelfde sieraden als bij de rest van de outfits. Ik droeg dit toen het wat warmer was, toen was zo’n blouse echt perfect. Helaas kan ik nu weer geloven aan de truien…

Outfit 5
Hier een outfit met mijn jas aan. Vrijdag was het namelijk prima weer voor een leren jas. En ik vond hem daarnaast leuk staan bij de rest van mijn outfit: simpel maar toch leuk truitje van Saint Tropez, jeans van Pull & Bear en laarsjes van Sacha. Lekker makkelijk, precies zoals ik het fijn vind.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *