REVIEW / WILD SHADOW PENCILS

Max Factor komt in juli met een nieuwe collectie waarmee je je wilde kant kunt benadrukken. In deze collectie zit een nieuwe mascara, verschillende Shadow Pots en daarnaast ook de nieuwe Wild Shadow Pencils. Deze pencils zijn er in zes verschillende kleuren en ik heb ze allemaal getest voor jullie!

Ik vind de kleuren stuk voor stuk heel erg mooi, het zijn zowel basic kleuren als wat opvallendere, waardoor je er verschillende kanten mee op kunt. Daarnaast zijn ze ook nog eens multifunctioneel in gebruik, want je kunt ze gebruiken als eyeliner of als basis voor je oogschaduw. Ik heb ze allereerst gebruikt als basis, ze brengen heel creamy aan (het voelt ook een beetje nattig en koud), maar drogen daarna op en dan blijven ze goed zitten. Heel apart, dus als je wilt blenden dan moet je snel zijn! Als basis vind ik het heel mooi in combinatie met een oogschaduw in dezelfde kleur waardoor de oogschaduw wat intenser uitpakt.

Ook heb ik de pencils als eyeliner getest. Het leek me bijvoorbeeld leuk om de lichtblauwe kleur op mijn waterlijn aan te brengen, maar ik kreeg er een heel branderig gevoel bij en mijn ogen begonnen ook vrijwel meteen te tranen. Ik heb het er dus maar af gehaald, want het deed echt pijn! Ik weet niet of het aan mijn ogen ligt of dat het product gewoon niet echt prettig werkt op de waterlijn, maar dat vond ik wel jammer. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en ze zijn ook zo mooi dat ze me perfect leken voor op de waterlijn. Maar helaas, not for me!

Van links naar rechts: Vicious Moss, Brazen Gold, Caramel Rage, Savage Silver, Fierce Lime en Blue Icy Fury. Mijn favorieten zijn Vicious Moss, Caramel Rage en Savage Silver. Dat zijn de meest basic kleuren, maar daar houd ik ook van! De andere kleurtjes zijn leuk voor op de waterlijn, maar aangezien dat bij mij niet zo goed uitpakte, kan ik ze daar helaas niet voor gebruiken.

De Wild Shadow Pencils zijn vanaf juli verkrijgbaar bij drogisterijen voor €8,99.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *