Random outfits

Kunnen jullie je de laatste Random Outfits nog herinneren? Dat is alweer een tijdje geleden! De laatste tijd ga ik steeds vaker op pad met mijn Canon, maar toen ik door mijn iPhone zat te scrollen zag ik een aantal outfits die nog niet op de blog zijn verschenen. Ik had die dagen geen tijd/zin/goed licht om foto’s te maken, dus dan deel ik ze maar zo!

Outfit 1

Deze foto stuurde ik eigenlijk door naar een vriendin (vandaar de duckface, hehe), maar hier kun je mijn outfit wel goed zien. Ik droeg dit tijdens een avondje stappen. Ik koos voor een top van Zara, jeans van Pull & Bear en oude grijze All Stars. Ik droeg daarnaast voor de verandering mijn haar weer eens in een middenscheiding!

Outfit 2

Ik had een dagje gewerkt en eenmaal thuis ging ik de hond uitlaten. Het was toen een beetje afgekoeld dus ik ging voor mijn nieuwe trui van de Bershka, een shortje van C&A en sneakers van New Balance. Ik droeg de hele dag sandaaltjes en ik kan je vertellen dat je voeten dan pijn doen als je daar de hele tijd op moet staan. Dus ik ging voor comfort!

Outfit 3

Dit is mijn outfit van vorige week zondag. Een jeans van Pull & Bear, blouse van H&M en daarover mijn jasje van de Zara. Ik combineerde dat met mijn nieuwe All Stars en aangezien de zon scheen kon mijn Ray Ban ook niet ontbreken!

 

DELEN:

14 Reacties

  1. Lisanne 21 juli 2013 / 12:20

    Ah ik ben echt verliefd op die top van de Zara en die trui!

  2. Anna 21 juli 2013 / 16:36

    Leuke outfits! Vooral die met je all stars, ik heb ‘t niet zo op New Balance.

  3. Myrthe 21 juli 2013 / 17:41

    3 hele leuke outfits! Ik vind vooral de eerste outfit erg leuk.

  4. Dounia 21 juli 2013 / 18:51

    Ik vind outfit nummer 3 heel leuk, heel leuk jasje ook

  5. Cato 23 juli 2013 / 09:39

    De derde is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *