RANDOM OUTFITS #6

Ik heb de afgelopen tijd weer wat spiegelfoto’s gemaakt en met mijn nieuwe kleding (waar nog een shoplog over komt), heb ik ook alvast wat setjes gemaakt. Het zijn dus wat meer foto’s dan normaal, maar ik gok niet dat jullie dat erg vinden. De random outfits vallen over het algemeen goed in de smaak bij jullie, want het is naast de My life as Liz het best bekeken artikel. Ik ga hier dus voorlopig nog zeker mee door. Als je meer dingen hebt die je echt leuk vindt om te zien, laat dat dan vooral weten!

Outfit 1

Ik heb een nieuwe blouse (H&M), jeans (Pull & Bear) en schoenen (All Stars van Converse). Samen gecombineerd in een outfit maakt het lekker simpel, maar wel leuk! Ik kan zo blij worden van nieuwe kledingsetjes!

Outfit 2

Ik kan niet wachten totdat het lekker weer is en ik deze outfit kan dragen. Ook hier draag ik mijn nieuwe blouse van H&M, koraalkleurige broek van Pull & Bear (love it!!), jasje van Mango, sjaal van Mango en mijn Minnetonka’s. Zonnebril erbij en ik ben klaar om de lente te trotseren. Nu moet het weer alleen nog even meewerken…

Outfit 3

Dit is wel weer een lekker winterse outfit. Ik draag een trui van Pull & Bear die ik van mijn zusje mocht lenen, gecombineerd met een jeans van Pull & Bear en mijn nieuwe All Stars. De jas is van Zara en de sjaal komt volgensmij van de Action. Heerlijke outfit, want hij is comfortabel maar toch leuk.

Outfit 4

Tijd om mijn blogger shirt van de Mango te dragen! Ik combineerde hem met een blazer van H&M, jeans van Pull & Bear en laarsjes van Sacha. Vooral in de zomer lijkt het shirt me leuk, gewoon in combinatie met een shortje. Dan is de tekst ook wat beter zichtbaar, want nu kan je amper lezen wat er staan. Desalniettemin komt zo’n creme-kleurig shirt altijd wel van pas!

Outfit 5

Weer een outfit met de Pull & Bear trui. Wel grappig dat in bijna iedere outfit Pull & Bear terug komt… Is echt een van mijn favoriete merken geworden! Anyway, ik combineerde ‘m deze keer met een broek van Zara en laarsjes van Sacha. Simpeler kun je het niet hebben!

Outfit 6

Weer mijn nieuwe jasje en sjaal! Ik droeg er flinke hakken onder van Miss Selfridge, maar die draag ik eigenlijk in het echt nooit. Ze zijn een beetje te klein en het is een gevalletje van ‘too high to function’ haha. Ik draag sowieso bijna nooit hakken, dus ik ben ook echt niks gewend. Ik houd meer van comfort! Maar goed, voor nu en dan is het wel leuk. Bijvoorbeeld in deze outfit met jeans van Pull & Bear, blouse van H&M en jasje & sjaal van Mango.

Outfit 7

Deze groene trui van H&M blijft fijn. Ik droeg deze outfit tijdens mijn examenweek en dan draag ik ook niets liever dan lekker zittende truien. De broek is trouwens van Zara, de sjaal van Pieces en laarsjes van Sacha.

Ik heb de sieraden deze keer niet apart genoemd, omdat je ze toch niet zo duidelijk ziet. Maar als er vragen over zijn, kun je die natuurlijk gewoon stellen! Ik beantwoord ze gewoon in de comments.

DELEN:

20 Reacties

  1. britt 23 maart 2013 / 23:46

    Ik vind dit echt een van de leukste artikelen!

  2. Lisanne 24 maart 2013 / 08:36

    Leuke outfits! Ik vind vooral de tweede erg leuk; lekker lente-achtig!

  3. Gabriëla Geleijns 24 maart 2013 / 10:19

    Super leuke outfits.
    Ik vraag me af waar je pull & bear kan kopen, is dat een winkel of merk want hier in de buurt kan ik het niet vinden

    • Lizzy 24 maart 2013 / 13:50

      Dat is in winkel! Die zit in Rotterdam, Tilburg en Eindhoven voor zover ik weet maar je kunt het ook online vinden!

  4. Sharon 24 maart 2013 / 11:04

    Outfit’s 4/6 zijn mijn favoriet! Die sjaal is echt nice!

  5. Soesja 24 maart 2013 / 13:44

    Allemaal hele toffe outfits. Ik wil een Pull & Bear in Amsterdam!!!

  6. Esmay 24 maart 2013 / 15:36

    Die hakken vind ik wel echt heel goed bij jou staan! :D
    Leuke outfits allemaal, ik hou van jouw kledingstijl!

  7. Anna 24 maart 2013 / 18:23

    Wauw, hele mooie outfits! Je hebt echt een leuke stijl. Die 2e outfit zou ik zelf ook zo kunnen dragen <3

  8. Lonneke 24 maart 2013 / 18:36

    Wat een leuk artikel zeg! Echt origineel! Ik vind alle outfits echt leuk! liefs.

  9. Lisanne 24 maart 2013 / 20:17

    De Pull & Bear ook naar Utrecht aub, haha!

  10. Sarah 30 maart 2013 / 00:15

    Superleuke outfits allemaal! Mijn favorieten zijn nummer 2 & 7!
    Een vraagje over die witte blouse, ik had die in het zwart maar hij ging helaas scheuren bij de naden bij de mouwen (terwijl hij helemaal niet te strak was). Ik heb hem toen teruggebracht, maar twijfel nu erg of ik een nieuwe moet halen. Heb jij hier last van of heb ik misschien pech gehad met een exemplaar die te dicht op de naad was gestikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *