MOLESKINE STYLE JOURNAL

Ik ben dol op de notitieboekjes van Moleskine. Ze zien er simpel uit, maar ze zijn van top kwaliteit. De boekjes zijn stevig en het papier schrijft heel erg fijn. Ik heb al verschillende notitieboekjes versleten! Sinds kort heb ik een nieuw notitieboek van Moleskine: de Style Journal. En dit is niet zomaar een notitieboekje, in dit exemplaar draait alles om kleding! Echt iets voor modeliefhebbers, dus. Dit notitieboekje maakt onderdeel uit van de Passions collectie, met boekjes voor recepten, boeken, muziek en meer. Super leuk! In dit boekje staat informatie over kledingmaten en wasvoorschriften, maar is er ook genoeg ruimte voor eigen inbreng: verlanglijstjes, kledingsetjes die je zelf maakt, events en meer.
 

Dit notitieboekje heeft een a5-formaat en heeft dezelfde kaft als de gebruikelijke boekjes van Moleskine, alleen hier zitten wat kledingstukken in verwerkt als een soort reliëf. Helemaal bijpassend, erg leuk! Hierboven zie je de verschillende tabs van het boekje, zoals je ziet komen er verschillende dingen aan bod. Hieronder zie je nog een impressie van verschillende pagina’s.

Ik vind het een heel erg leuk boekje, ik zal hem vooral gebruiken om mijn wishes erin op te schrijven. Hij kost €19,- op Cadeau.nl. Deze webshop is ideaal als je opzoek bent naar leuke cadeaus. En voor ieder wat wils! Kom je er niet uit? Dan kun je advies vragen via Sophie. Ik vind het een slim initiatief en als je een bestelling plaatst, dan pakken ze het ook nog eens voor je in. Is dat niet handig? Ik werd in ieder geval helemaal vrolijk van het pakketje dus ik zou zoiets wel willen ontvangen als verjaardagscadeau. Leuke, handige cadeautjes doen het namelijk altijd goed!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *