TATTOO PANTY

Eind juni schreef ik over de feather extensions, nu is de tattoo panty aan de beurt. Ook dit is iets nieuws wat op Myspringit.com wordt verkocht. Het idee is heel simpel: panty’s met een print erop zodat het lijkt alsof je een tattoo hebt. Door de foto’s op de site dacht ik dat het een zwarte panty was, maar het is dus echt een huidskleurige panty! Niet helemaal mijn ding, maar ik moest het toch even met jullie delen.

Er zijn verschillende printjes waar je uit kon kiezen, en ik vond deze veer het mooiste. Als het een zwarte panty was geweest, had het me nog wel leuk geleken, maar ik heb echt niks met huidskleurige panty’s. Het maakt mijn benen alleen maar witter en het ziet er snel zo nep uit. Nee, doe mij maar gewoon een zwarte óf helemaal niks. Het idee is wel heel leuk, maar ik zou zoiets eerder met carnaval dragen dan naar school.

De panty is verder wel van goede kwaliteit, zit netjes verpakt en ook het printje is leuk, maar het is mijn ding gewoon niet. Er is dus niks mee, maar het is een kwestie van smaak. De tattoo panty is te koop op Myspringit.com voor 18 dollar. Betalen kan met PayPal!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *