RITUALS GEURSTOKJES

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, koop ik altijd voor mezelf een cadeautje als de examenweek voorbij is. Nu ben ik niet heel erg tevreden over mijn cijfers van de afgelopen examenweek, maar toen ik een 7 had voor een beschouwing die 40% meetelde, vond ik dat wel wat leuks waard. Ik wilde al een tijdje geurstokjes van Rituals, dus ik besloot die voor mezelf te kopen.

Ik heb de geurstokjes in mini formaat gekocht, want ik vond die grote toch wel heel erg duur. In mijn flesje zit 50 ml en deze kost €12,00. Ze zeggen daarnaast dat de geur zo’n 2 tot 3 weken meegaat. Ik heb het flesje nu zo’n 3 weken denk ik en dat is ook wel te zien. Maar hij doet nog prima z’n werk! Soms dan ruik ik de geur goed in mijn kamer, dan weer even niet. En dan opeens weer wel! Daarnaast raak ik er ook sneller aan gewend, dus dan ruik je het sowieso al minder goed.

De geur die ik heb gekozen is Sweet Sunrise. Ik had in dezelfde geur al een kaars, maar ik vond ‘m zo lekker dat ik er meer van wilde. Het is een heerlijk frisse geur met ceder en zoete sinaasappel. Ik vind het iets weg hebben van mannenparfum, maar ik vind dat ook lekker ruiken. Het is niet zo dat mijn kamer nu naar mannenparfum ruikt, maar gewoon lekker fris.

Ik ben er in ieder geval erg blij mee, het is zeker een aanrader als je een lekkere subtiele geur in je kamer wilt.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *