MY LIFE AS LIZ

Ja hoor, ik leef nog! Ik heb alleen een druk weekend achter de rug, dus vandaar dat ik wat onregelmatiger heb geüpdate. De carnavalsvakantie was ervoor bedoeld om lekker te feesten, maar ook uit te rusten en wat schooldingen bij te werken. Helaas werd ik donderdagavond ziek, waar ik nu nog steeds last van heb. Mijn verjaardag viel dus bijna in duigen, maar ik heb me er overheen gezet en uiteindelijk was het toch heel erg leuk! Net als de rest van mijn vakantie. Benieuwd? Lees dan verder!

Carnaval lijkt alweer lang geleden (dat heb je als je weer in het schoolritme zit), maar het was echt nog afgelopen week… Hier een foto van mij en mijn vriendin. Charmant!!

Mijn haar was echt veel te lang dus ik probeerde weer eens een middenscheiding. Dit had ik 1,5 jaar geleden echt altijd. Ik vind het wel mooi, maar zo’n schuine lok past toch meer bij me.

Toetje gemaakt voor een advertorial. Oooh wat waren ze lekker!

Hello there :)

Ik was naar de kapper geweest alleen ik vond het zo kort. Vooral hier ze je de lengte goed. Maar ach, het groeit wel weer aan!

Vrijdag: hele dag in bed gelegen. Koorts, keelpijn en spierpijn, ik voelde me echt beroerd. Het stomme was dat ik de dag erna mijn verjaardag zou vieren, dus ik moest van mezelf echt rust nemen. Helaas voelde ik me zaterdag niet beter en mijn keelpijn was erger dan ooit. Ik gok keelontsteking… Ik had zo uitgekeken naar mijn verjaardag dus ik baalde echt als een stekker dat ik amper kon praten. En het gevoel alsof je stikt terwijl je hoest, is nou ook niet bepaald fijn. Ik heb het uiteindelijk rustig aan gedaan en alsnog een hele leuke dag/avond gehad. Gelukkig!

Mijn look van zaterdag! Ik droeg een shortje dat ik ooit van Vila kreeg. Veel te groot en daardoor viel mn figuur ook weg, maar uiteindelijk stond het wel leuk!

Super lief en onverwachts kaartje van een vriendin.

Frits maakte sushi. Hij wordt er steeds beter in, en ik vond het heel erg lekker.

En om 12 uur was ik dan jarig! Vriendinnen kwamen langs en toen ben ik nog naar de stad geweest. Om half 4 kon ik alleen echt niet meer, mijn keel deed zo veel pijn en van mijn stem was weinig over. Maar toch nog best lang volgehouden! Oja tip: als je aandacht wil, moet je zo’n sjerp dragen waarop staat dat je jarig bent. Succes gegarandeerd, haha!

Mijn nieuwe armbandje (middelste) van Buddha to Buddha die ik van mama kreeg. Super blij mee!

Mijn cadeautjes. Allemaal zo’n leuke dingen, ik word alweer helemaal vrolijk als ik naar deze foto kijk.

En mijn verjaardagstaart. Een barbietaart. Hoe cool!

Waar ik ook nog aan heb gewerkt de afgelopen week: profielwerkstuk! We moesten ‘m vandaag inleveren. Zo blij dat ik er vanaf ben!

Dat was het weer, nu staat er een week school voor de boeg… Helaas! Maar gelukkig ga ik ook leuke dingen doen. Dus dat zien jullie volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *