MY LIFE AS LIZ

Mijn eerste week school zit er alweer op en de carnavalsvakantie lijkt eeuwen geleden. Desondanks heb ik toch een leuke week gehad! Zo ging ik onder andere naar de Kamer van Koophandel, ben ik naar InMosae geweest in Maastricht, naar de muziekavond van onze school, ik vierde mijn verjaardag met vriendinnen en ik ben naar de bioscoop geweest. Voor de rest heb ik geblogd, aan school gewerkt en dat was het wel zo’n beetje! Kijk dus maar mee naar mijn foto’s!

Ik had mijn iPhone zondag gekregen, maar ik moest de nieuwe simkaart activeren waardoor het allemaal wat langer duurde. Hij lag dus een paar dagen op mijn bureau me echt zo aan te staren… Haha!

Van deze enveloppe werd ik echt vrolijk! En er zat ook nog iets leuks in, namelijk een mascara. Hiervan komt binnenkort een review op mijn blog.

Mijn outfit voor InMosae. Dat is een feest van de studentenvereniging wat drie dagen duurt, en wij gingen woensdag. Het was echt super leuk! Daarnaast is Maastricht ook een leuke stad, dus het was helemaal gezellig.

Altijd leuke foto’s met wat drankjes op…

Donderdag brak naar huis, maar wel met een gezonde lunch. Hierdoor voelde ik me al een stuk beter.

En in de avond ging ik met vriendinnen naar de muziekavond van school. Was leuk!

De volgende dag kwam mijn Sligro pas binnen, yeah! Haha ik weet niet of ik hem vaak ga gebruiken, maar je weet maar nooit!

Vespa’s bij ons op school.

JAAAA vrijdag had ik mijn iPhone geactiveerd. Wat een top toestel.

Daarna vroeg avondeten bij de Kreeftenbar. Was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk. Ik hou van sushi!

Op zaterdagochtend lekker aan mijn blog werken in bed. Ideaal!

En wat kwam zaterdag binnen? Mijn nieuwe Michael Kors horloge! Oooooh ik ben echt naar de deur gerend toen de postbode voor de deur stond haha. Ik had hem vrijdag besteld, dus de verzending was heel snel. Ik ben dezelfde dag nog naar de juwelier gegaan om hem kleiner te maken dus inmiddels pronkt hij om mijn pols. Er komt uiteraard nog een artikel over!

Zaterdagavond vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen en ik kreeg superleuke armbandjes van ze. Ik kan ze bij allebei mijn Michael Kors horloges dragen, dus dat is ideaal. Ik vind ze zo mooi, ik ben er echt helemaal blij mee. Thanks schatjes!!

Geweldige verjaardagskaart die ik kreeg.

Met mijn zusje. Hier kijkt ze heel lief, maar eigenlijk… Haha!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *