Een klein probleempje…

Meiden!

Even een korte update. Ik heb namelijk een korte mededeling…

Jullie weten vast wel dat ik dit weekend ga verhuizen. Mijn spullen heb ik inmiddels gepakt (op mijn kleren na), maar ik heb iets heel doms gedaan. Mijn camera is leeg en mijn oplader zit al ingepakt. Hier komt bij dat ik eventuele foto’s niet eens op de computer zou kunnen zetten want dat kabeltje heb ik ook ingepakt. Ik heb al geprobeerd een andere camera te lenen, maar dit is helaas niet gelukt.

Helaas, want ik wil jullie zo graag mijn nieuwe laarzen laten zien! Ik heb ze afgelopen week gekocht maar vanwege de kwaliteit weiger ik met mijn iPhone foto’s te maken. Toch benieuwd? Klik hier voor een snelle twitpic. In het echt zien ze er toch heel wat anders uit, maar dit is slechts een impressie. Het beste bewaar ik voor het laatst, laten we het daar op houden ;)

Ook wilde ik nog wat filmpjes opnemen en foto’s maken van andere dingen, maar dat kan dus even niet. Ik had al een hoop artikelen voorgeschreven, maar daar heb ik nu niks aan waardoor ik last-minute allemaal andere artikelen moet gaan schrijven. Frustrerend! Waarschijnlijk kan ik binnen een paar dagen weer mijn camera gebruiken, maar komende dagen zijn er dus even geen foto’s door mij gemaakt op OurFavourites.net. Ik weet dat jullie dat op prijs stellen, maar helaas: nog even geduld!

xoxo Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *