MY LIFE AS LIZ

Nog maar een maandje en dan is het alweer 2013! Ik blijf het zeggen, maar het is gewoon zo: de tijd gaat snel. Voor mijn gevoel doordeweeks minder snel dan in het weekend, maar dat valt natuurlijk ook wel te verklaren. Ik kijk altijd uit naar het weekend, en dan gaat de tijd ook zo snel. Deze week was best rustig qua school, maar dat is ook wel eens fijn. Let’s take a look!

Dinsdag in een tussenuur lekker met de auto langs de McDrive. Een vriendin heeft haar rijbewijs, dus daar moesten we even van profiteren! Ik nam een lekkere wrap met kip. All time favourite!

Zusje had ijskoffie gemaakt en kwam het even op mijn kamer brengen. Super lief!

Ik zat duidelijk er met mijn hoofd niet bij… Minamele? Ik bedoelde ‘minimale’. Ik heb de laatste tijd wel vaker dat ik me verspreek, of woorden verkeerd schrijf. Wat is dat toch?

Mijn H&M bestelling kwam binnen en daarvan hield ik een leuke trui en een lingeriesetje. Hier zie je de trui (komt nog een artikel over) met een shopper die ik van Stylight heb gekregen.

Donderdag gingen de kaartjes van Solar in de verkoop en daar moesten we even gebruik van maken. Ik  heb een Holiday-ticket en ga dus 2, 3 en 4 augustus naar Solar! Heb ik iets om naar uit te kijken :)

Pannenkoeken als lunch. Ik had er zo’n zin in, en het smaakte ook zó goed.

Hello there! Met mijn nieuwe trui aan.

De top die ik vrijdagavond droeg. Ik heb deze blouse al heel lang, maar draag hem eigenlijk nooit.

Vrijdagavond ging ik pizza eten met vriendinnen, naar examenreis kijken en opstap. Hier dronken we nog wat voordat we opstap gingen. Was – zoals gewoonlijk – heel gezellig!

Een foto van vorige week met mijn lieve vriendinnen.

Zaterdag ging ik cadeautjes inpakken. Daar was ik wel even mee bezig, maar het was niet erg om te doen. Cadeautjes zijn leuk!

Daarna gingen we naar de stad want ik mocht nog iets uitzoeken voor Sinterklaas en ik moest daarna naar het station voor mijn bus naar papa. We hadden alleen ruim de tijd, dus konden we ook nog even een ijskoffie scoren bij de Hema. Je ziet het: het is nooit te koud voor ijskoffie.

Zondag gingen we Sinterklaas vieren bij oma en daarna bij de opa en oma van mijn zusje. Was heel gezellig, ook met lekker eten enzo. Dat doet het bij mij altijd goed, maar dat is inmiddels wel duidelijk. Hier zie je me met mijn zusje. Was alweer even geleden dat ik haar had gezien, maar het is een schatje!

Thee met een tompouce. Slecht, maar wel lekker!

Ik heb een cadeaubon gekregen van de Etos en ik weet nu al wat ik er van ga kopen: Seductive van Guess. Blijft zo’n heerlijke geur, maar mijn tweede flesje is alweer een hele tijd op. Tijd voor een nieuwe!

Tot de volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *