MY LIFE AS LIZ

Nog maar 1 week les en 1 week proefwerkweek en dan heb ik vakantie! Jeej, ik kan echt niet wachten. Ik ga iedere dag echt met tegenzin naar school en vooral het weer van de afgelopen week maakt het er niet beter op. Ik moest maandag in mijn regenjas naar school fietsen en eenmaal daar aankomen had ik maar twee uur les. Ik begon mijn maandag dus lekker rustig, maar dat is ook wel eens fijn!

Dinsdag had ik een presentatie van mama’s afstuderen. Daar ben ik naartoe geweest en ‘s avonds hadden we met school een reünie van de Berlijnreis. We gingen bij de Effenaar eten en daarna ging ik met mijn vriendinnen nog terrassen. Toen zij we ook nog opstap geweest, ondanks dat ik de volgende dag naar school moest! Die woensdag duurde dan ook heel lang en uit school dook ik meteen m’n bed in. Donderdag was ik nog steeds heel erg moe, maar ik had ook nog een so. Die ging gelukkig goed en uit school ben ik nog even snel de stad in geweest. Maar ik wist niet hoe snel ik naar huis moest, want het was benauwd en ik was super moe!

Vrijdag was weer een chill dagje op school en daarna ging ik met mama lunchen. Ik ben toen aan het eind van de middag weer in slaap gevallen (ik doe echt veel dutjes de laatste tijd, mijn hele ritme is op de een of andere manier verstoord) en ‘s avonds tot laat in de nacht voorbereidingen gedaan voor volgende week zaterdag. Zaterdag wederom de hele dag geblogd en om 5 uur gingen we met vriendinnen in de stad eten en voetbal kijken. We bleven nog even hangen en dat was ook erg gezellig. Zondag heb ik weer geblogd, maar ook aan school gewerkt. Jaja, de laatste loodjes!



Photobucket
Via Thuisbezorgd.nl bestelden we bij SOHO. We hadden wok en sushi besteld. Super lekker!

Photobucket
Heerlijke muesli!

Photobucket
Nieuwe ketting van Ebay! Heb bijna al mijn spulletjes ontvangen, dus ik schrijf er snel wat over.

Photobucket
Zoooo lekker: Lipton IceTea Green Tea.

Photobucket
Dessert tijdens de reünie. Chocolademousse met ijs.

Photobucket
We love Sangria!

Photobucket
Appeltaartje! Was de eerste keer dat we het dronken, maar het is echt lekker!

Photobucket
Doodop in bed… Maar daarna toch opfrissen, want…

Photobucket
We gingen uit eten bij News Café! Als voorgerecht nam ik carpaccio.

Photobucket
Hoofdgerecht: saté!

Photobucket
En een goddelijke chocoladetaart als dessert. Hierna zat ik ook echt té vol.

Photobucket
Time to workout! Ik deed een filmpje van Victoria Secret met Doutzen Kroes. Twee dagen erna had ik nog steeds spierpijn aan mijn armen….

Photobucket
Ik mag eigenlijk echt geen nagellak meer kopen maar een vriendin van me droeg deze kleur en toen MOEST ik ‘m hebben. Het is Tart Deco van Essie en kostte €9,99 bij de Etos. In de stad was ‘ie uitverkocht maar in een andere Etos hadden ze ‘m nog! Ook zie je de nieuwe Glamour op de achtergrond.

Photobucket
Donderdag maakte ik enchiladas. De schoonmaakster was in de ochtend nog geweest, maar als ik enchiladas maak, wordt altijd de hele keuken een zooi. Zie hier een voorbeeld….

Photobucket
Ik wil echt met deze slippers over het strand lopen! Het zijn slippers van WIC by Herôme die ik ontving omdat ik een enquete had ingevuld.

Photobucket
Vrijdagmiddag lunch met mama bij Sandwich Willy. Allebei tomatensoep vooraf en daarna had ik nog een heerlijk broodje met kip.

Photobucket
Knuffelmomentje!

Photobucket
Toen ik langs de Action ging, moest ik koffie voor mama meenemen. Zelf nam ik ook nog een ijskoffie van Douwe Egberts mee. Niet super lekker, want niks tipt aan de verse ijskoffie van Douwe Egberts.

Photobucket
Foto gemaakt tijdens het uitlaten van de hond. In de verte zie je een gebouw dat in het centrum van de stad staat. Ik vond die zon wel mooi zo!

Photobucket
Ontbijtje met ei <3 Photobucket
Nagels gelakt met m’n nieuwe favoriete nagellak :D

Photobucket
Helaas stond het weer er niet naar om het jurkje van Supertrash met blote benen te dragen, dus dan maar zo! Klaar om naar de stad te gaan!

Photobucket
Van te voren aten we friet en daarna hebben we voetbal in de Sands gekeken. Toen de wedstrijd was afgelopen hebben we ons nog prima vermaakt in de stad!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *