HERFSTVAKANTIE

Jep, je leest het goed: ik heb herfstvakantie. Dat klinkt heel chill, maar het heeft voor mij niet alleen maar voordelen. Ondanks dat er leuke dingen in de planning staan, staat een groot deel van mijn vakantie in het teken van leren. De tweede week na mijn herfstvakantie begint mijn examenweek en daar moet ik heel erg veel voor leren. Ik stress hem nu al uit omdat het zo veel stof is en de druk om te presteren heel groot is, dus ik ben benieuwd hoe het gaat lopen… Ik heb de afgelopen week me wel al goed voorbereid door samenvattingen te maken, dus laten we hopen dat het gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ voor mij van toepassing is.

Naast leren ga ik in de vakantie ook veel bloggen voor die twee weken erna. Ik vond het combineren van mijn blog en school dit jaar al een stukje moeilijker, maar ik wil me straks echt op school kunnen focussen dus dan zal ik alle artikelen al voor moeten schrijven. Natuurlijk lees ik de reacties en mijn mail, maar jullie moeten niet verwachten dat er de komende tijd geweldige artikelen online gaan komen, want daar heb ik simpelweg geen tijd voor. Hopelijk begrijpen jullie het!

Zoals ik al zei ga ik ook nog leuke dingen doen, waaronder naar de bioscoop, naar Tilburg, naar Amsterdam voor een bloggersmeet, een verjaardag en gewoon zo nu en dan even naar de stad. Ik ga hier nu niet te veel over vertellen, want dat zullen jullie allemaal vanzelf zien in mijn wekelijkse diary. 

Gelukkig is het bloggen absoluut geen straf voor me en kan ik het lekker afwisselen met school waardoor ik zo nu en dan ook de nodige ontspanning heb! Ik houd jullie op de hoogte :)
XX Lizzy
P.S. Als er nog verzoekjes zijn voor artikelen/filmpjes, laat het dan nu weten!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *