LOVE IT: LOUIS VUITTON SPEEDY

Oh my Louis Vuitton… Is bovenstaande tas niet ge-wel-dig? Ik schreef iets meer dan een jaar geleden over de Speedy van Epi leder, alleen ik heb nu nog een prachtige tas van Louis Vuitton gevonden. Deze is nóg duurder, maar over de prijs zullen we überhaupt maar niet beginnen, want deze tas kost een klein fortuin. En dan heb ik het over het kleinste formaat Speedy. Maar zoals ik altijd zeg: ‘Dromen mag’ en daarom wijd ik dus een blogpost aan deze tas. En ik weet dat ik vorige week ook een blogpost heb geschreven over een tas. Maaaaakt niet uit!

Ik spotte de tas op TheBlondeSalad.com. Wellicht ken je deze blog, het is één van de populairste van de hele wereld. Chiara reist de hele wereld af voor haar blog en gaat samenwerkingen aan met de prachtigste merken. Jaloers! Zo ging ze ook een samenwerking aan met Louis Vuitton. Hierboven zie je één van de foto’s met de tas, waar ze een heel artikel over heeft geschreven, dat je hier kunt lezen. Als je deze tas mooi vind, raad ik je zeker aan om even te kijken. In het artikel staan nog meer foto’s, oftewel: pure eyecandy!

Ik vind deze tas zo mooi omdat de tekens er ingedrukt zijn, de tas is van prachtig leer (maar daar betaal je dan ook voor…) en ik vind de combinatie met goud en zwart heel mooi. Het is gewoon de perfecte tas om overal mee naartoe te nemen, als handtas. Het is wel heel duidelijk dat de tas van Louis Vuitton is (nee, goh!) maar ik vind dat deze tas dat wel kan hebben.

Dus. Ik wil hem. Wellicht dat Louis Vuitton mij ook wil sponsoren? In mijn dromen…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *