CÉLINE LOOK-A-LIKES

Komt jullie bovenstaande tas bekend voor? Dat zou goed kunnen, want het is namelijk een look-a-like van een tas van Céline, waar ik al eerder over schreef. Deze tas is echter een stukje goedkoper en is verkrijgbaar bij de Sacha. Nu is het niet nieuw dat Sacha designer-items namaakt, want in de webshop zijn ook look-a-like Hermès tassen te vinden en de welkbekende pistol boots van Acne bracht Sacha vorig jaar ook uit. Ik vond ze zo leuk, dat ik ze toen ook heb gekocht!

Sacha heeft dus twee versies van de Celine tas. Een zwarte met luipaardenprint en een wit met zwarte met krokodillen-motief. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf niet zo snel met de tassen zie lopen. Zwart met luipaardenprint kan een mooie combinatie zijn, maar ik vind het bij deze tas eerder goedkoop. Misschien komt dat ook door de afwerking van de tas. Ik vind de wit met zwarte tas al een stuk meer geslaagd, alleen is dat ook weer een stuk moeilijker te combineren. Het zijn allebei wel andere modellen, maar je ziet er duidelijk aan af dat ze zijn geïnspireerd op Céline. Ik weet het niet, wat vinden jullie er van?

De tassen zijn verkrijgbaar bij de Sacha-winkelketen of op de webshop voor €59,95 per stuk.

DELEN:

11 Reacties

  1. Lisanne 23 augustus 2012 / 07:28

    Mooie tassen! Ik zag laatst dat Smaak Amsterdam ook tassen geïnspireerd op de Celine had. Echt hele mooie, ook wel wat voor jou denk ik.

  2. LovelyLouLou 23 augustus 2012 / 08:31

    De Celine tas is echt om bij weg te dromen. Bij de eerste tas vind ik de luipaardenprint iets ‘too much’ het model zelf vind ik wel erg gaaf!

  3. Lisanne 23 augustus 2012 / 09:12

    Ik vind die met het krokodillen-motief net iets mooier. De gouden details bij de bovenste tas vind ik een beetje ‘te’.

  4. Marleen 23 augustus 2012 / 22:41

    Ik vind ze echt mooi! Vooral die met panterprint vind ik echt leuk, terwijl ik gewoonlijk helemaal niet zo weg ben van panterprint! x

  5. Anonymous 19 mei 2013 / 21:28

    :o ik.heb die tas voor 15 euro.op ebay gezien
    Je.kan.m daar krijgen met gratis verzending

  6. eva 28 juli 2013 / 23:41

    hoi ik kan de onderste tas niet vinden bij Sacha en wil hem heel graag weet je waar je ze nog kan halen want de echte zijn me veels te duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *