MAKE-UP ESSENTIALS

Als ik op vakantie ga, een weekend weg of ergens ga overnachten neem ik altijd dezelfde dingen qua make-up mee. Eigenlijk maak ik me iedere dag op met haast dezelfde dingen, dus je zou kunnen stellen dat die make-up echt essentieel is. Het is make-up waarmee ik me helemaal kan opmaken, dus ook een uitgebreide look. Je weet immers maar nooit wat je nog gaat doen, dus je kunt het altijd maar beter voor de zekerheid meenemen. Vandaag laat ik aan jullie zien wat er niet in mijn make-up tasje kan ontbreken.

Op de bovenste foto zie je alleen gezichtsmake-up, op de Rosebud salve na. Dit komt omdat ik nooit zo ben van de lipstick en lipgloss, met een balsem ben ik dan ook snel tevreden. Rosebud salve is één van mijn favorieten, en het is ook nog eens multifunctioneel. Voor de basis gebruik ik vaak mijn BB Cream van Skin79, ook al ben ik de laatste tijd foundation-achtige producten aan het minderen. Om het af te poederen mijn favoriete poeder: Dream Mat Powder van Maybelline. Deze heb ik al verschillende keren gekocht en hij blijft erg fijn. Voor een gezond kleurtje mijn favoriete bronzer: de Laguna bronzer van Nars. Blush wisselt bijna iedere dag en ik draag ook niet iedere dag highlighter, maar ik grijp het snelste naar de Dainty blush van MAC en de Soft and Gentle highlighter van MAC. MAC heeft gewoon superfijne blushes, ik wil er zeker nog meer!

Mijn ogen worden ook niet overgeslagen, en ook al draag ik niet altijd oogschaduw: een mooi oogschaduwpalette gaat altijd mee! De laatste tijd ben ik verslaafd aan mijn Naked 2 palette van Urban Decay, een prachtig ding! Als basis voor mijn ogen gebruik ik standaard de Bare Study paintpot van MAC, voor een mooi zwart lijntje gebruik ik de Waterproof Eyeliner van de Hema en mijn wimpers krijgen een wimperkruller van NYX te verduren en mascara van Max Factor, momenteel de Masterpiece versie. Ik wissel eigenlijk regelmatig van mascara, maar deze vind ik echt heel erg fijn! Er gaat bij mij trouwens bijna geen dag voorbij dat ik mijn wenkbrauwen niet in model breng en daarvoor heb ik twee favoriete producten van de Hema: het wenkbrauwpotloodje en de wenkbrauwgel. Budget toppers!

Ook belangrijk: make-up kwasten! Ik heb echt veel kwasten, maar toch grijp ik altijd naar dezelfde. Hierboven zie je ze. Links als eerste de Beautyblender, dat is echt een superfijne spons om foundation mee aan te brengen. Om poeder aan de brengen een soort van buffer kwast van Coastal Scents, voor de highlighter een schuine kwast van Coastal Scents, voor blush een schuine kwast van Brigette’s Boutique en voor bronzer een schuine kwast van Essence. Jep, alleen maar schuine kwasten. Het valt me nu pas op, maar ik vind ze gewoon erg fijn! Wat betreft oogschaduwkwasten gebruik ik er altijd drie. Een platte kwast van Casuelle voor het bewegend ooglid, de 217 van MAC voor in mijn crease en een goedkope fluffy kwast die ik ergens in Den Haag voor een euro kocht om te blenden. Zo zie je maar: verschillende budgetten door elkaar gemixt! Ik vind het stuk voor stuk allemaal erg fijne kwasten!

Dat is wat ik allemaal mee ‘sjouw’ in mijn make-up tas. Ik ben van plan nog een keertje een filmpje te maken waarin ik me opmaak met deze producten, ik hoor graag of jullie dat leuk vinden. Als er verder nog vragen zijn: ik hoor het graag!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *