LOOK: TOUCH OF GOLD

Af en toe zou ik willen dat Polyvore.com mijn kledingkast was, wat een hemel. Wat betreft looks kom ik altijd wel iets tegen wat me inspireert. En dat ontbreekt in mijn kledingkast regelmatig… Deze week had ik zin om een look te maken met de laarsjes van Zara. Een vriendinnetje van me heeft ze, en ik vind ze nog steeds zo leuk! De laatste tijd vind ik koraal ook een leuke kleur, zeker in de vorm van een blazer. Ik combineerde het heel simpel met een witte blouse en een jeans, omdat je er dan altijd leuk uitziet. Ik ben zelf ook nog steeds op zoek naar een mooie witte blouse, maar ik ben nog steeds niet het perfecte model tegengekomen. Dus ik blijf zoeken! Ik stylde de look af met gouden sieraden en een koraalkleurige nagellak. Simpel, maar dit zijn de outfits waar ik van houd!
 

  • Blouse – Sheinside.com
  • Blazer – Topshop
  • Jeans – Acne
  • Laarsjes – Zara
  • Armband – Juicy Couture
  • Ketting – Alkemie
  • Nagellak – Essie

Klik hier om naar mijn Polyvore account te gaan voor meer informatie.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *