SAVING MONEY FOR…

Ik riep het al langer, maar nu ga ik het ook echt doen: sparen voor een Macbook Pro. Dit omdat mijn eerdere spaardoelen al zijn bereikt (spiegelreflex en vakantie) en mijn huidige laptop steeds meer kuren begint te krijgen. Hij valt zomaar uit, hangt steeds vaker vast en dat is gewoon behoorlijk irritant. Ben ik net zo lekker aan het bloggen, doet mijn laptop weer raar. Omdat ik van dat gezeur af wil zijn en gewoon een eigen, helemaal nieuwe laptop wil, heb ik besloten om nu echt de knoop door te hakken en flink te gaan sparen voor een Macbook.

En dat ik een Macbook wil, is al lang geen geheim meer. Het design is mooi en daarnaast is Apple ook nog eens super gebruiksvriendelijk. Mijn iPhone en ik zijn beste vrienden, en ik geloof dat mijn toekomstige Macbook zich daar goed in zal vinden. En bovendien: als het allemaal loopt zoals ik verwacht, zit ik volgend jaar in Amsterdam dus dan is een goed functionerende laptop ook wel van belang. Het is dus gewoon echt nodig, naast het feit dat ik het gewoon graag wil.

Hoe ik het ga bereiken? Sparen (doh). Normaal zet ik van al mijn ontvangsten sowieso al de helft op mijn spaarrekening, maar nu moet ik bij iedere aankoop goed nadenken: wil ik dit echt, of bespaar ik het geld liever voor mijn Macbook? Ik ben heel ongeduldig, en als ik iets wil dan wil ik het zo snel mogelijk, dus daarom zal ik ook per maand wat meer moeten sparen. Maar ik heb het er voor over! Aan een no buy ga ik in ieder geval niet meer beginnen, want dat heeft toch geen zin voor mij. Ik geef best veel geld uit aan eten en drinken, maar dat is gewoon omdat het gezellig is en daar ga ik dan ook niet moeilijk over doen. Minder kleding en make-up shoppen is wel een optie, maar dan ook wel ‘minder’ en niet ‘niks’. We zien het wel, ik heb alleen mezelf ermee als ik veel geld uitgeef aan kleding en make-up, want dan moet ik weer langer wachten totdat die Macbook er is.

Maar het gaat me gewoon lukken, ik weet zeker dat ik binnen een jaar een Macbook aan jullie kan showen!

Sparen jullie momenteel ergens voor?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *