Birthday wishlist

Al maanden tel ik af tot mijn verjaardag, erg hé? Gelukkig duurt het nu niet zo heel lang meer want vandaag duurt het nog precies één maand. Ja, ja, 17 februari word ik 16! Ook ben ik al even bezig met het bedenken van de cadeaus die ik wil. Het leek me leuk om dit lijstje met jullie te delen! Oh, en voor de duidelijkheid: dit is wat ik wil. Maar wel heel graag dan :D

– Laptop. Ik zou graag heel graag een Macbook willen, maar die zijn écht veel te duur. Helaas, maar ik neem ook genoemen met een Dell hoor, die lijkt me namelijk heel fijn. Ik heb namelijk echt een laptop nodig, die ik nu heb, heb ik al een tijdje en ik merk dat hij steeds ouder wordt, niet meer snel reageert en ik ben bang dat hij er binnenkort een keer mee stopt. En als dat gebeurt…. Dan heb ik een probleem! Hoe moet ik dan leuke artikelen voor jullie schrijven?

– Ti Sento ring. Sinds ik mijn Buddha to Buddha ring heb, draag ik die iedere dag. Omdat deze best wel grof is lijkt een wat simpeler exemplaar mij leuk voor aan mijn linkerhand, maar dan eentje met diamantjes. Die op ‘t plaatje vind ik erg leuk!

– DKNY of Micheal Kors horloge. Ik kwijl al maanden om het horloge van DKNY maar sinds ik de horloges van Micheal Kors heb ontdekt ben ik fan! De horloges zijn allebei even duur, rond de €200,-. Toch wil ik misschien wel liever een Micheal Kors dan een DKNY… Niet dat ik één ervan überhaupt krijg ;-)

– Guess oorbellen. (Verkeerde staan op het plaatje, ik kan de goede niet meer vinden!) Die hartjesoorbellen van Guess staan al weken op mijn lijstje. Ze zijn ook zo schattig! Als ik ze niet krijg, dan koop ik ze zelf wel, zo leuk vind ik ze!

– Armband. Een gouden Barong Barong armbandje (ik heb helemaal geen gouden sieraden!) of een andere zilveren armband vind ik ook erg leuk. Ik houd van armbandjes en dan vooral in het zilver dus zoiets zou ik ook heel veel dragen.

– Spullen voor op mijn kamer. Aangezien ik in mei ga verhuizen heb ik nieuwe spullen nodig. Ik weet al een beetje wat ik wil, dat zal ik jullie binnenkort in een update over mijn kamer laten zien!

Misschien vragen jullie je af: waarom al die sieraden? Het is zo dat je die altijd nog om kunt, het is tijdloos. Hoe leuk is het als je op je 30ste nog steeds het sieraad hebt dat je voor je 16e verjaardag hebt gekregen? Misschien vragen jullie je ook af: waarom geen scooter? Deze vraag stelde iemand namelijk bij de comments. Zo’n scooter is natuurlijk heel handig, maar ook heel duur. Maar naast dat hij handig is, heb ik er eigenlijk geen argumenten voor… Ik woon op fietsafstand van alles: school, stad, vriendinnen… Waarom zou ik een scooter nemen? Ik gebruik hem dan waarschijnlijk toch niet…

Anyway, dit was mijn verjaardagslijstje, ik ben benieuwd of ik er wat van krijg! Wat vragen/kregen* jullie voor je 16e verjaardag?

*Doorhalen wat van toepassing is
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *