Outfit: New Years Eve

Zoals beloofd: mijn outfit op oudjaarsavond. Ik heb niet echt outfit-foto’s gemaakt omdat ik daar simpelweg niet aan heb gedacht, maar ik heb wel een foto met vriendinnen waarop je mijn outfit goed genoeg kunt zien. Deze foto is gemaakt net voordat we weggingen naar een feestje en hier zat mijn haar nog goed. Ik had ze gekruld, want dat vond ik wel zo feestelijk. Helaas miezerde het buiten een beetje en dus zakten de krullen uit waardoor mijn haar een stuk minder goed zat. Zo jammer!

Ik droeg mijn pailettenjurkje van Urban Stiletto met een paar hakken van de Bristol. Ik vind die hakken eigenlijk niet zo mooi meer, maar ze zijn niet te hoog en ik hoef er ook niet voorzichtig mee te zijn omdat ze zo goedkoop waren. Dus voor zo’n avond waren ze goed genoeg! Verder droeg ik een panty van H&M, een ring en armband van Buddha to Buddha, mijn donkerblauwe JahJah armbandje en oorbellen van de HEMA.

Mijn lieve vriendinnen zagen er ook prachtig uit, ik weet niet van welk merk het jurkje van Lola (midden) is, maar het jurkje van Wieke komt van Miss Selfridge. Deze heeft ze gekocht toen we in Londen waren, dus dat is inmiddels al weer een hele poos geleden!

DELEN:

1 Reactie

  1. Fininier 28 februari 2014 / 23:43

    Geweldige panty’s dragen jullie. Erg sexy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *