GAME ON WORLD

Deze zomer staan missions centraal in Nike’s nieuwe Game On, World campagne. Met de gratis Nike+ app voor iPhone of Android kun je meedoen aan de missions. Een mission maakt hardlopen leuker door er een speciale opdracht of competitie aan te te voegen. De missions kun je vinden op deze site.

De app kun je dan gebruiken tijdens het hardlopen en er verschijnen steeds nieuwe missions op de site. Je resultaten kun je dan ook weer delen via Instagram, Twitter, Facebook of 4square. Zo ben je actief bezig met je mission en raak je zeker niet gedemotiveerd. Zo houd je hardlopen leuk!

De eerste mission: #runmokum. Hierbij gebruik je 20 checkpoints om Amsterdam in jouw speelbord te veranderen. Vind er één tijdens een run, of loop ze allemaal. Je kunt zelf je route kiezen en via social media kun je dan weer laten weten hoeveel checkpoints je bent gepasseerd.

Ik wil het zelf graag een keertje proberen, dus ik ga zeker een poging wagen! Helaas zit ik momenteel op vakantie en heb ik geen hardloopschoenen bij me, wat het onmogelijk maakt om aan een mission te beginnen. Maar ik ga het zeker proberen! Doen jullie mee? Klik hier om naar de juiste site te gaan!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *