Instagram verslaafd

Via Cynthia van Misslipgloss.nl kwam ik in contact met de Instagram app voor iPhone. Uit nieuwsgiergheid downloadde ik ‘m ook (gratis) en sindsdien ben ik verslaafd! Je kunt er echt heel mooi foto’s mee bewerken. Zo kun je kiezen waar de foto zich scherpstelt, maar ook vele kleureffecten zijn mogelijk. De kwaliteit van de foto’s die ik met mijn iPhone 3GS maak zijn echt niet goed, maar zo zien ze er echt een stuk mooier uit! Ik ben pas een beginnertje met bewerken, maar het leek me leuk om de tot nu toe bewerkte foto’s aan jullie te laten zien. Ik heb ze ook al gedeeld via Twitter, dus het kan zijn dat je er een paar herkent.

 My first Instagram! Tja, een foto van mezelf…. Ik vond ‘m wel leuk geworden dus hij is nu op Twitter mijn nieuwe profielfoto.

‘Voor ik doodga’ van Jenny Downham heb ik in de brugklas een keer gelezen, maar ik was benieuwd hoe het verhaal ook al weer ging. Daarom besloot ik hem opnieuw te lezen en in twee dagen had ik hem uit. Vroeger las ik wel vaker zo snel boeken maar tegenwoordig heb ik daar geen tijd meer voor. Afgelopen weekend ging ik er maar eens voor zitten en ik vind het nog steeds een mooi boek. Het gaat over een 16 jarig meisje die weet dat ze nooit 17 zal worden doordat ze leukemie heeft. Voor haar dood heeft ze een lijst opgesteld met dingen die ze nog in haar leven wil doen.

 Tijdens het uitlaten van de hond maakte ik een foto van de zonsondergang en met bewerking vind ik hem echt super mooi geworden! Krijg er echt een zomergevoel van!

 Even een snelle outfit foto! Ik droeg een top van Sutherland, blouse van Zara, spijkershort van Zara, ring van Buddha to Buddha en armbandje van Barong Barong.

 Het werd maar weer eens tijd om mijn nagels te lakken en ik ging voor het kleurtje Hip Queens Wear Blue Jeans! van Catrice. Ik heb er ooit een blogpost over geschreven en die kun je hier teruglezen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *