Hoe combineer je een poederroze blazer?

Een paar dagen geleden kreeg ik een reactie van bezoekster Linsey, of ik weer eens een ‘Hoe combineer je…’ wilde maken. Ze had onlangs een poederroze blazer gekocht, maar geen idee hoe ze ‘m moest combineren. Ik dook dus bij H&M in de online paskamer en ik stelde wat looks samen met bovenstaande blazer. Dit exemplaar kost €39,95 en is er ook verkrijgbaar in het zwart en grijs.

Normaal gesproken maak ik deze artikelen met collages van Polyvore, maar het leek me leuk om het eens via H&M te doen. Zo weten jullie ook meteen waar je de gecombineerde items kunt kopen! Het kan zijn dat de looks niet helemaal je smaak zijn, maar dit zijn echter richtlijnen om zo’n blazer te combineren. Dit kun je natuurlijk zelf toepassen op je eigen stijl!

Look 1 – Classy met een zwarte broek
Koele kleuren zoals grijs, wit en zwart staan altijd mooi bij roze-achtige kleuren. Zo ook bij poederroze! Deze looks zijn meer gericht op het najaar en daarom heb ik gekozen voor een zwarte broek. In de zomer zou je dan weer kunnen kiezen voor een wit exemplaar! Deze look is erg simpel, maar wel classy. Ik houd wel van all black met slechts één kleuraccent. Het model draagt daarom onder de blazer ook een zwarte top en de laarzen zijn ook zwart. Met schoenen kun je altijd wat meer variëren, maar ik kon even niks anders vinden in de online shop. Om de saaie outfit wat op te fleuren kies ik voor een opvallend accessoire: een sjaal. Ook nog eens heerlijk warm!

Look 2 – Casual met spijkerbroek
Een spijkerbroek geeft een wat meer casual look, dat is weer heel wat anders! De bovenste look is wat netter, deze zou je bijvoorbeeld ook naar je werk kunnen dragen. Deze look is ideaal geschikt voor school en bijvoorbeeld een dagje shoppen. Ik vond deze top erg leuk onder de blazer omdat ik de kleuren mooi vind staan bij de kleur van de blazer. Zo’n print geeft toch wat meer pit aan de outfit. Houd je niet van prints, dan kun je natuurlijk ook voor een basic top kiezen. Hier wordt de outfit wel weer wat simpeler van!

Look 3 – Super girly met rok
Heb je zin in een lekker vrouwelijke outfit, ga dan voor een rokje! Mijn voorkeur gaat uit naar een koele kleur zoals zwart (in de zomer wit), gecombineerd met een lichte top en eventueel een paar hakken. Je kunt ervoor kiezen om de blazer open te laten hangen voor een nonchalante look of dicht te knopen voor een wat netter effect. Ik vind de blazer open op een rokje wat leuker, om een tuttig resultaat te vermijden. Je wilt je natuurlijk wel kleden naar je leeftijd!

Natuurlijk moet je zo’n blazer lekker dragen hoe je dat zelf het mooiste vindt, maar dat geldt naar mijn mening voor alles. Doe je eigen ding en haal inspiratie uit mijn tips, dan kom je er wel!

Zijn er nog verzoekjes voor een nieuwe ‘Hoe combineer je..’? Ik wil graag weer actief hiermee beginnen, maar dan moet ik natuurlijk wel weten wat jullie graag willen zien!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *