HERÔME SOS NAIL REPAIR

Je kent het wel: al je nagels zijn op de perfecte lengte en mooi gelakt. Kan niet beter! En dan zul je altijd zien dat je een scheurtje in je nagels komt. Soms is je nagel zelf zo erg gescheurd, dat je de nagel net zo goed kunt kort vijlen. En dat is zo zonde van je nagels! Gelukkig komt Herôme met de perfecte oplossing: de SOS Nail Repair!

Dit product is eigenlijk gewoon een nagellijm, dus deze zorgt ervoor dat je nagels weer aan elkaar worden gelijmd. Hoe het dan precies werkt? Allereerst is het belangrijk dat je je nagels reinigt met een nagellakremover. Vervolgens is het de bedoeling dat je één druppel lijm aanbrengt op de scheur en deze 90 seconden laat drogen. In het doosje zit ook een mini-shiner, waarmee je na afloop de lijmresten weg kunt vijlen. Zo makkelijk is het! De lijm zorgt er dus gewoon voor dat je nagel niet verder scheurt, maar gewoon kan groeien. Probleem opgelost!

Ik heb meestal niet echt veel last van ingescheurde nagels, omdat mijn nagels daar te kort voor zijn. Soms heb ik wel een klein scheurtje, maar dat heb ik er meestal al afgepulkt voordat ik er lijm op kan smeren. Too bad! Ik moet echt mijn nagels laten groeien, maar het gaat zo langzaam! Wel heb ik de lijm getest en ik kan je vertellen: hij is enorm sterk! Sterk genoeg om nagels aan elkaar te plakken, dat heb ik wel gemerkt. Ik had het op mijn nagel aangebracht en toen ik wilde voelen bleef mijn vinger eraan vast zitten. Net 1-seconde lijm! Daarnaast had ik het ook op een stukje nagellak gedaan en ik krijg deze nagellak er na een dag nog steeds niet af met nagellakremover. Dus ik kan wel stellen dat dit product goed werkt!

De Herôme SOS Nail Repair is verkrijgbaar via diverse drogisterijen en op Herome.com. Voor één flesje Nail Repair betaal je €9,99.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *