Ik wil mooie nagels!

Sinds een aantal maanden krijg ik mijn nagels niet meer mooi op lengte omdat ze continu splijten en vervolgens afbreken. Ik heb de Nail Repair van Trind gebruikt, maar deze werkt niet voor mij. Aangezien mijn nagels nu korter zijn dan ooit en daar verandering in moet komen ga ik het probleem aanpakken van binnenuit. Dit wil ik gaan doen met de ‘Mooie haren en nagels’ tabletten van de Hema. Deze tabletten beweren de opbouw van haar en nagels te ondersteunen en daarnaast de nagels (en het haar) te voeden en beschermen. Ik ben benieuwd!

Het is de bedoeling dat ik per dag drie tabletten neem bij het ontbijt. Er zitten 75 tabletten in de pot wat betekent dat ik dit 25 dagen ga proberen. Naast het innemen van de tabletten ga ik mijn nagels ook extra goed verzorgen: regelmatig insmeren met nagelriemcrème, nagelverharder aanbrengen en vijlen indien nodig. Ik hoop dat ik dan na een maandje in ruil daarvoor mooie, sterke nagels krijg. En wie weet gaat mijn haar ook nog mooi glanzen van deze tabletten. We zullen het zien…

Op dit moment zien mijn nagels er zo uit. Erg kort en totaal niet stevig. Ik schaam me echt voor deze foto, maar jullie moeten natuurlijk wel het verschil straks kunnen zien. Morgen begin ik met de pillen dus eind februari zal er een artikel verschijnen met mijn bevindingen én natuurlijk met na-foto’s van mijn nagels!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *