SUMMER ESSENTIALS @ WENZ.NL

Zijn jullie al bekend met de damesmode op www.Wenz.nl? Dit is webshop die zowel sieraden, kleding en dingen voor in en rondom het huis verkoopt. Ik nam een kijkje tussen de kleding en schoenen en kwam wat leuke dingen voor de zomer tegen. Allereerst hierboven twee shirts, die allebei €29,00 kosten. Deze zijn van de Amy Vermont lijn, die nog meer leuke shirts verkopen. Altijd leuk op een spijkerbroek of shortje. Zonnebril erop en je bent summerproof! Nu de zon nog ;)

Daarnaast leuke ballerina’s die je hieronder kunt zien. De perfecte kleur en daarnaast ook nog eens van echt leer. Ik ben echt dol op ballerina’s, ze staan zo leuk onder skinny jeans of gewoon onder een jurkje. De ideale vervanger van hoge hakken. Deze ballerina’s kosten €54,99.

Dit waren de dingen die ik leuk vond. Verder kon ik niet zo heel veel vinden, omdat de webshop meer gericht is op de volwassen vrouw. Je ziet dus vooral wat chiquere kleding. Maar zoals je aan mijn items ziet, kom je met goed zoeken ook veel leuks tegen! Klik hier om naar de webshop te gaan om een kijkje te nemen!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *