Shoplog week 16/17

Afgelopen weekend en deze week heb ik weer eens geshopt en het leek mij leuk om mijn aankopen te laten zien. Ik heb ook nog twee nieuwe tops, maar die zitten momenteel in de was. Die zien jullie binnenkort vast terug in een outfit want ik ben er heel blij mee! Ik heb ook nog even gebruik gemaakt van de actie die nu bij Kruidvat tot zondag loopt: 50% korting op alle make-up! Aanrader dus, want het kan je veel geld besparen.

De basics van Sutherland zijn echt super fijn en van witte tops kun je nooit genoeg hebben. Daarom kocht ik deze witte top voor €7,50 bij The Sting.

Voor slechts €2,95 kocht ik dit neon-oranje portemonneetje bij H&M. Ideaal om mee te nemen op stap, om je ID en briefgeld in te doen.

Bij de Bijoux Brigitte kocht ik deze oorbellen. Ze zijn redelijk groot en vallen daarom lekker op. Ze zijn heel licht, dus dat is ook prettig. Sterker nog, ik voel ze niet eens! Dit paar kostte €3,95.

Ik, nagellak-addict kon de actie van de Kruidvat echt niet weerstaan. Als eerste kocht ik een lichtblauwe nagellak van Essence in de kleur ‘Speed of light blue’ voor €0,75. Echt een super mooie kleur! Ook kocht ik nog een koraal/oranje nagellak in ‘I scream peach!’ van Catrice voor €1,25. Handig voor Koninginnenacht! Daarnast nam ik de prismatic effects topcoat van Catrice mee, ik ben er erg benieuwd naar! Deze kostte ook €1,25. De nagellakken zullen jullie zeker terugzien op Our Favourites!

Als laatste heb ik ook nog een scrub en lipstain gekocht. De scrub is van Kruidvat zelf en ruikt super lekker naar kokosnoot en shea butter. Hij scrubt ook fijn, dus dat is een aanrader. Prijs: €2,50. De lipstain van NYC is ook leuk, die geeft een subtiel kleurtje aan je lippen. Het is de kleur ‘Persistent Pink’ en deze nam ik mee voor slechts €2,-.

Dat was het weer voor deze keer! Binnenkort laat ik jullie weer wat aankopen zien, want ik heb weer eens wat besteld bij H&M…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *