MY LIFE AS LIZ

Photobucket

Hebben jullie een fijne week gehad? Ik wel! Ondanks dat ik wat voor school moest doen, maakte het lekkere weer bij mij alles goed. Ik moest een boek voor Nederlands lezen en dat was in de zon absoluut geen straf. Een drankje erbij, en genieten maar. Dat is dus wat ik t/m donderdag heb gedaan, in combinatie met ander huiswerk.

Verder ben ik woensdag nog gaan eten bij een buurtrestaurantje en vrijdag ging ik met een vriendin naar de IJzeren man, waar je kunt zwemmen. Daar hebben we gezeten van ongeveer half 2 tot 5 en dat was echt genieten. Ik was wel heel moe (vraag me niet waar dat opeens vandaan komt, maar met dit weer slaap ik sowieso minder goed) dus viel ‘s avonds om 8 uur ook meteen in slaap. Zaterdag kwamen mijn opa & oma en tante over de vloer en gingen we BBQ’en en ‘s avonds had ik een feestje. Daarna opstap en zondag heb ik eerst een heerlijk ontbijtje gemaakt (was al vroeg wakker, ondanks mijn 5 uur slaap) en daarna mijn boek uitgelezen, geleerd, geblogd, mijn kamer opgeruimd en wederom geslapen. Ik viel echt weer als een blok in slaap! Gelukkig ben ik vandaag nog een dagje vrij zodat ik nog wat uit kan rusten, maar aan de andere kant moet er weer veel gedaan worden, ook voor school. Wordt een druk weekje, maar met de vakantie in het vooruitzicht komt het wel goed!

Photobucket
Mama is bezig met afstuderen en ze vroeg of ik het stuk wilde controleren op taal- en spelfouten. Het was heel veel, dus daar zaten wat uurtjes in, maar ik deed het graag.

Photobucket
Jack van Vero Moda wat ik maandag droeg. Toen droeg ik nog een lange broek!

Photobucket
We kregen de schoolfoto’s. Hier zie je mij op de klassenfoto! Ondanks dat ik weer met m’n ogen dichtknijp vind ik ‘m best leuk! De pasfoto zie je dadelijk.

Photobucket
Tijd voor een manicure!

Photobucket
Ik houd van wraps! Hier eentje met kip, wokgroenten en een sausje gemaakt door mama. Heerlijk!

Photobucket
Mijn pasfoto! Ik ben er niet tevreden mee, maar ach hij is toch alleen maar voor op mijn schoolpas! In het klein gaat ‘ie trouwens nog wel, maar deze foto op volledige grootte vind ik echt verschrikkelijk.

Photobucket
Boekje lezen in de zon. Vals licht van Joost Zwagerman. Ik kwam er op het begin moeilijk doorheen, maar uiteindelijk vond ik het wel echt een goed boek. Ook de schrijfstijl was even wennen.

Photobucket
Dinsdag maakte ik pasta pesto. Altijd lekker! Lijkt trouwens echt alsof hier een overload aan kaas op zit, maar in het echt viel het best mee!

Photobucket
Outfitje. Heerlijk los shirt!

Photobucket
Nog een outfitje!

Photobucket
Park achter school. Heerlijk chillen!

Photobucket
Lunaaaaaa!

Photobucket
Bikini aan, muziekje op en genieten!

Photobucket
Ik had de afgelopen dagen last van zonneallergie. Heel fijn, dus ik heb zondag dan ook zo veel mogelijk vermeden. Bultjes op mijn handen, armen, knieën en voeten. Ik werd helemaal gek van de jeuk! Ik denk dat het komt omdat ik opeens heel veel in de zon heb gezeten en mijn huid daar overgevoelig voor is. Heb sowieso een gevoelige huid, het is altijd wel iets. Hopelijk is het in de zomer over en anders moet ik zo’n speciale zonnebrand kopen. Niks ernstigs, maar irritant is het wel!


Photobucket
Hey!

Photobucket
Tijdens de hond uitlaten even een foto gemaakt van de zonsondergang.

Photobucket
We moesten voor maatschappijleer een werkstuk maken over een maatschappelijk probleem. Wij (met z’n vieren) hadden het donortekort. Hier was ‘ie eindelijk af!

Photobucket
We hadden een blokuur Duits en het eerste lesuur mochten we buiten in de zon een opdracht maken. Mij hoor je niet klagen ;)

Photobucket
Beautytoren! Merel en ik toverden alle beautyproducten uit onze tassen want we moesten in het Duits gaan praten over cosmetica. Ik verveelde me en dan ga ik irritant doen dus ik besloot een leuke toren te bouwen. Ja, ik ben 17 :P

Photobucket
Uit school naar de IJzeren man. Zit dit er niet heeeeeeerlijk uit!

Photobucket
Bij de Appie haalden we een maaltijdsalade en een sapje. Super lekker en nog eens gezond ook.

Photobucket
Uitzicht!

Photobucket
Eenmaal thuis stond er risotto op me te wachten. Ik weet niet wat er allemaal in zat, maar het was erg lekker!

Photobucket
Een paar jaar geleden was ik fan van Justin Timberlake en laatst besloot ik weer zijn album te downloaden. Oh, good old times! Blijft leuk.

Photobucket
Luna kan echt geen moment zonder mama. Toen ze ijsjes ging halen en ik buiten wachtte, ging ze gewoon op de stoel staan en haar in de gaten houden. Maffe hond. Zie die man ook kijken!

Photobucket
Ik wil niet eens weten hoeveel ijsjes ik de afgelopen week op heb. Ik heb veel twisters en raketjes gegeten, maar zo’n split viel ook in de smaak. Jummie!

Photobucket
Kom maar op met dat kleurtje!

Photobucket
Time to BBQ! Was lekker, heb alleen (zoals gewoonlijk) te veel gegeten.

Photobucket
Smile!

Photobucket
Raketje is een van mijn favoriete waterijsjes, ik was dus zo blij als een kind!

Photobucket
Superlekkere taart die mama met mijn zusje had gebakken.

Photobucket
Wijntjes @ de verjaardag van Linda.

Photobucket
Time to make some photos with my friend! Ben iedere dag nog steeds zo blij met deze camera!
Photobucket
Ontbijtje dat ik maakte. Broodjes, croissants, ei en aardbeien voor op beschuitjes. Was heerlijk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *