My life as Liz

Wat gaat een week toch snel! Misschien komt dat ook wel doordat ik het de afgelopen week druk had, met van alles en nog wat. Ik moest een boek lezen voor Engels waar ik een examen over had en vrijdag hield ik mijn beschouwing. Daar ben ik eigenlijk de hele week best druk mee bezig geweest en daar kwam ook nog eens dagelijks een drukke mailbox bij. Een hoop leuke mailtjes, maar het kost allemaal zo veel tijd!

Nadat ik vrijdag mijn spreekbeurt erop had zitten, had ik een heerlijk verlost gevoel. Dit weekend had ik namelijk helemaal niet veel huiswerk, dus dan kon ik lekker mijn eigen ding doen. Dat was wel anders dan vorig weekend, waar ik voor mijn gevoel van hot naar her rende. Ik heb flink bijgeslapen maar daarnaast heb ik vooral heel veel aan mijn blog gedaan. Dat hebben jullie vast ook wel gemerkt, omdat er de afgelopen dagen iedere dag 2 artikelen online kwamen. Ik zou dit graag vaker willen doen, maar het kost helaas zo veel tijd. Verder heb ik nog cupcakes gebakken met een vriendin en ben ik naar de stad geweest om een cadeautje voor mezelf te kopen. Hihi!

Outfitje met mijn nieuwe jasje! Ik droeg hier op school mijn roze ballerina’s bij, maar eenmaal thuisgekomen had ik blaren en dus verruilde ik ze met mijn comfy Vans. Ook leuk! Ik ben trouwens niet in de gelegenheid gekomen om outfit foto’s te maken, dus ik probeer het deze week goed te maken.

Een foto die ik een keer heb gemaakt is populair thuis, zowel mama als mijn stiefvader gebruiken ‘m als screensaver :P

Lekker ongezond, maar o zo lekker: frietjes tijd! Lipton ice tea met groene thee is trouwens echt yummy! Ik heb het een paar jaar geleden ook al een gehad, en ik kon me toen herinneren dat ik het echt heel smerig vond. Maar nu vond ik het juist lekker!
Supermoe, dus tijd om te slapen!

Roze nagellak, felgekleurde sjaal en een sjaal die bij mijn leren jack matcht. Oja, en mijn geliefde horloge natuurlijk niet vergeten ;)

Zoals altijd… Feuten tijd! Er komt in 2013 een film, daar moet ik echt naartoe!
Dinsdag kwam mijn tante gezellig bij ons eten. We aten wraps, met als voorafje wat sushi. Blijer kun je me niet maken!
Als toetje: brownie en een caramel latte. Het laatste was trouwens echt niet te drinken, kwam uit zo’n pakje van Nescafé. Echt jammer, het klonk net zo lekker!
Ik ben mijn Fab hoesje momenteel kwijt (hij ligt thuis, maar waar dat is de vraag) dus ik leen momenteel even het iPhone hoesje van mijn moeder.
Wiskunde. Saaaaaaai
In tussenuur lekker in het zonnetje op een bankje een boek lezen. Puur genieten!

De ubercute laarsjes van mijn zusje.
We hadden nog wat poffertjes over dus ik besloot die met ijs op te eten en met nog wat caramelsaus. Heerlijk!
Nieuwe aankoopjes, die jullie ook al hebben gezien!

Bronnen voor mijn beschouwing (ging over comazuipen, of zij voor hun eigen ziekenhuisopname moeten opdraaien. Best interessant!)
Na school even met mama de stad in. Heel lui, met de auto. Het is namelijk nog geen 10 minuten fietsen. Mama vond het alleen te koud en ik werd chagrijnig van de wind, dus dan heb ik geen problemen om even met de auto te gaan.

Een top van Abercrombie & Fitch. Vind ‘m niet eens zo bijzonder, maar ik wil ‘m gewoon. Drie keer raden waarom :P

Let’s try!

Cupcakes bakken met een vriendin
En het resultaat. Super lekker!

Veel ongezond eten deze keer, jullie zullen wel denken dat ik inmiddels tonnetje rond ben. Dat valt wel mee hoor, ik eet verder heel gezond. Echt!! Haha. Zusje kwam me een chocoladesoesje brengen toen ik op mn kamer met m’n laptop fanatiek aan het bloggen was. Tja, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Zaterdagavond sloot ik af met een supermooie film: The Help. Echt een aanrader! Als jullie ooit film reviews willen zien: laat het me weten. Ik doe ‘t met alle plezier!

Zondagsontbijtje.
Zondag is tevens schoonmaak dag. Gewapend met de Witte Reus alles reiniger ging ik aan de slag. Met een heerlijk schone kamer als gevolg!

Even op en neer naar de stad gefietst voor…

Een parfum! Love, Chloé. Ik heb er al een artikel over geschreven, dat verschijnt in de loop van deze week.

Lekker bloggen!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *